«Динамо» передало допомогу пораненим бійцям ООС у військовому шпиталі

«Динамо» передало допомогу пораненим бійцям ООС у військовому шпиталі

Із самого початку війни на Донбасі, коли зі Сходу України до Київського військового шпиталю почали прибувати поранені бійці, київське «Динамо» тримає руку на пульсі подій і знаходиться у постійній комунікації з волонтерами, що опікуються нашими воїнами.

Продовжується тісна співпраця з волонтерами і зараз, у період ескалації війни у Донецькій і Луганській областях і загрози повномасштабного вторгнення Росії на суверенну територію України. Увага всього суспільства прикута до захисників нашої держави, які мужньо та самовіддано боронять її кордони – воїнів української армії. На жаль, у бойових діях наша країна продовжує нести втрати серед найкращих своїх синів, які покладають життя та жертвують здоров’ям на захист України. Зокрема, нещодавно до Київського військового шпиталю були доправлені нові пацієнти – військові, які отримали поранення внаслідок чергових чисельних обстрілів українських позицій на лінії розмежування.

У суботу, 19 лютого, до військового шпиталю завітали представники Фан-клубу «Динамо» Київ разом із легендарним гравцем «Динамо» 60-70-х років, головою громадської організації «Ветерани ФК «Динамо» Київ» Володимиром Мунтяном. З ініціативи президента клубу Ігоря Суркіса представники «Динамо» передали пораненим військовим найнеобхідніші речі, яких хлопці потребують кожного дня під час лікування та післяопераційної реабілітації у лікарні – повсякденний одяг, взуття, продукти харчування та, звичайно ж, клубну атрибутику «біло-синіх», якій завжди раді наші захисники. Незважаючи на те, що через карантинні обмеження наразі відсутня можливість зустрітися з армійцями особисто, завдяки волонтерам усі речі знайдуть своїх адресатів – як серед пацієнтів шпиталю, так і на фронті.

«Ми побачили публікацію волонтерки Наталії Юсупової про те, що до Київського військового шпиталю доправили тяжко поранених військових, які постраждали при масованих обстрілах на Донбасі на початку минулого тижня, – розповів президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко. – Керівництво «Динамо» дало вказівку оперативно організувати допомогу нашим хлопцям – і ми зібрали всі речі першої необхідності, про які просили волонтери.

Керівництво, тренерський штаб, увесь персонал, футболісти київського «Динамо», які зараз перебувають на закордонному зборі, та ветерани клубу в особі Володимира Федоровича Мунтяна передають нашим військовим слова вдячності за їхній подвиг і бажають незламності бойового духу, якнайшвидшого відновлення після операцій та одужання. А також – запрошують усіх, кому дозволить стан здоров’я, на перший офіційний матч «Динамо» після зимової перерви, який відбудеться 26 лютого на стадіоні імені Валерія Лобановського проти «Інгульця».

Сергій Михайленко наголосив, що київське «Динамо» давно співпрацює з Київським Центром реабілітації воїнів АТО, і «біло-сині» надалі проводитимуть соціальні акції на підтримку українських військовослужбовців і допомагатимуть їм, коли в цьому виникає необхідність. Особливо важливою така згуртованість і консолідація зусиль для підтримки та допомоги нашій армії є зараз, коли країна проходить через чергові складні випробування та вимушена боронити власні кордони. Позиція нашого клубу залишається незмінною: Україна – єдина та неподільна, самостійна та незалежна держава!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер