«Динамо» передало прикордонникам катер

«Динамо» передало прикордонникам катер

Приємна подія відбулася сьогодні, у День Захисників України , українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. 14-го жовтня представники «Динамо» в особі першого віце-президента клубу Віталія Сівкова, воротарів Георгія Бущана, Валентина Моргуна та нападника Владислава Супряги завітали до однієї із прикордонних частин та вручили прикордонникам ключі та документи від катеру на повітряній подушці, якого наші військові так потребували. Символічно, що одразу було вирішено назвати його «Динамівець».

Віталій Сівков зазначив, що динамівцям приємно передати у власність нашим захисникам потрібну річ, а також привітав їх зі святом і побажав усього найкращого тим, хто зі зброєю в руках боронить рідну землю та відстоює кожен сантиметр української території.

- Війна – це завжди горе, а ви перебуваєте на найпершому рубежі, тому ми хочемо допомогти вам у непростому завданні захисту державних кордонів, - зазначив Віталій Семенович, разом із футболістами вручаючи ключі, документи та сертифікат на катер.

Заступник голови Державної прикордонної служби України Сергій Сердюк зазначив, що катер – дуже потрібна річ під час охорони кордону:

- Я хочу вам подякувати від імені голови Державної прикордонної служби України, він особисто надав мені такі повноваження, щоб засвідчити свою повагу. Ми вдячні за вашу увагу до нас та до оборони нашої держави. Цей катер вже із завтрашнього дня буде активно задіяний у захисті нашої держави на російсько-білоруській ділянці кордону. За допомогою нього ми будемо більш ефективними та спроможними.

У свою чергу хочу вас також привітати зі святом, побажати «Динамо» та збірній України футбольних перемог. Ваш клуб має бути першим і у чемпіонаті України, і у Лізі чемпіонів. Також здоров’я, успіхів, щоб кар’єра проходила без травм. Спортивна боротьба така сама, як війна – потрібно боротися та перемагати. Те ж саме робить і наша країна. Ми досягнемо успіху у цій війні. Це наша земля, кордони будуть захищені, і жодного кроку назад ми не зробимо.

Усіх захисників привітав і динамівський воротар Георгій Бущан:

- Сьогодні – не звичайний день, а велике свято, тож я хочу привітати усіх захисників та захисниць нашої країни. Дуже радий, що від клубу ми подарували прикордонникам цей катер, який допомагатиме їм боронити нашу країну, зокрема, державні кордони. Після 24-го лютого у житті кожного з нас усе перевернулося. На футбольному полі ми виконуємо свою роботу, а за його межами, як і всі українці, читаємо, дивимося новини та переживаємо.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер