«Динамо» - «Полісся»: бомбардирські розклади

«Динамо» - «Полісся»: бомбардирські розклади

Напередодні матчу 25-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» зустрінеться із житомирським «Поліссям», пригадаємо, хто з чинних футболістів обох команд відзначався голами у воротах найближчого суперника.

Нагадаємо, «Полісся» є новачком Прем’єр-Ліги, історія зустрічей житомирського клубу з «Динамо» поки налічує один матч, що відбувся у першому колі цього сезону. Втім, той матч вийшов доволі результативним, команди забили п’ять м’ячів на двох – житомиряни вдома перемогли 3:2.

У складі киян у тій грі обидва голи забив Віталій Буяльський (один з яких з пенальті). За «Полісся» м’ячами відзначились Борис Крушинський, Пилип Будківський та Артем Козак.

Крім того, у складі житомирського клубу є достатньо гравців, які раніше забивали «Динамо», виступаючи за інші команди. Зокрема, нападник Пилип Будківський у складі «Десни» у сезоні 2020/2021 років одного разу відзначався у воротах динамівців.

Теж по одному голу динамівцям у чемпіонаті України забили півзахисник Олександр Назаренко, коли виступав за «Дніпро-1» у сезоні 2020/2021, та захисник Богдан Михайліченко у складі «Зорі» в сезоні 2019/2020.

Ще одного разу у воротах «біло-синіх» відзначився півзахисник Василь Грицук у Кубку України сезоні 2017/2018, виступаючи за «Олександрію». Тоді кияни перемогли у додатковий час з рахунком 3:2. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер