«Динамо» прибуло до Анталії

«Динамо» прибуло до Анталії

Розширений склад "біло-синіх" прибув до турецької Анталії, де команда готуватиметься до другої частини сезону.

Дорога на збір тривала майже весь день - сьогодні вранці динамівці автобусом вирушили з клубної бази до Кишинева, звідки вилетіли до Туреччини.

Разом із основною командою на збір до Туреччини вирушила юнацька. Дорога до столиці Молдови тривала близько 10 годин, після чого кияни ще дві години летіли до Анталії. До готелю динамівці прибули майже о 10-й вечора. У планах команд - відпочинок після тривалої дороги, а вже завтра "біло-сині" розпочнуть тренувальні збори. Разом із командою до Туреччини прибув Денис Бойко, який продовжує відновлення після важкої травми. Також в Анталію із динамівцями прилетів Юрій Мороз, який нині очолює юнацьку збірну України.

У розпорядженні Мірчі Луческу 31 гравець, серед яких - молоді футболісти, які отримають можливість проявити себе в тренувальному процесі та спарингах. Окрім того, 25 футболістів працюватимуть під керівництвом наставника "Динамо" U19 Ігоря Костюка.

Збір триватиме понад місяць і має насичену програму. Тренерський штаб запланував проведення низки контрольних матчів, перші суперники в яких вже відомі - це австрійські "Рапід" (24 січня) та "Аустрія Лустенау" (31 січня), а також словенський "Марибор" (28 січня). Усі матчі на зборах вболівальники зможуть переглянути наживо на каналі «Динамо Київ» у Youtube.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер