«Динамо» проведе серію благодійних матчів під гаслом: «Матч за Мир! Зупинимо Війну!»

«Динамо» проведе серію благодійних матчів під гаслом: «Матч за Мир! Зупинимо Війну!»

Завдяки підтримці керівництва нашої держави, «Динамо» втілює міжнародну благодійну місію – серію товариських ігор із топ-клубами Європи.

Протягом квітня-червня 2022 року заплановано товариські матчі «Динамо» з провідними клубами Європи, серед яких «Борусія» (Дортмунд, Німеччина), «Парі Сен-Жермен» (Париж, Франція), «Стяуа» (Бухарест, Румунія), «Легія» (Варшава, Польща), «Барселона» (Іспанія), «Мілан» (Італія), «Бенфіка» (Лісабон, Португалія), «Аякс» (Амстердам, Нідерланди), «Спортинг» (Лісабон, Португалія), «Базель» (Швейцарія).

Усі ці матчі за участю чемпіона України буде проведено під гаслами «Матч за Мир! Зупинимо Війну!», «Match for Peace! Stop the War!»

Метою проведення даних матчів є інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором.

«Динамо» Київ демонструватиме світу, що український народ прагне миру та свободи, захищаючи власну державу у війні з російським агресором-окупантом.

Всі товариські матчі «Динамо» будуть показані в ефірі українських та європейських телеканалів. До проекту будуть також залучені зірки українського мистецтва, що підтримають благодійну місію нашого клубу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер