«Динамо» провело тренування напередодні поєдинку із «Янг Бойз»

«Динамо» провело тренування напередодні поєдинку із «Янг Бойз»

Напередодні чергового товариського матчу в рамках літнього тренувального збору, а також у рамках благодійного турне «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!») із швейцарською командою «Янг Бойз» київське «Динамо» провело планове тренування.

Зранку футболісти приділили час відновлювальним процедурам та тренажерній залі, де із ними працювали два тренери з фізпідготовки, а ввечері провели повноцінне заняття.

Воно мало чим відрізнялося від учорашнього. Команда продовжує приділяти основну увагу атаці та працює над цим компонентом з високою варіативністю, використовуючи різноманітні вправи. На початку ж роботи футболісти, як завжди, зробили функціональну розминку, потім, поділившись на кілька груп, пограли у квадратах, зробивши акцент на володінні м’яча.

А під час основної частини тренування команда під пильним поглядом тренерського штабу відпрацьовувала атакувальні дії на різних стадіях. У процесі активну участь брали наставники, які робили необхідні підказки та вносили корективи у дії своїх підопічних, коли це було потрібно, задля кращої ефективності вправ, які виконувалися.

Крім того, як і вчора, до роботи був залучений спортивний інвентар, зокрема, бар’єри. Загалом, помітно, що з кожним тренувальним днем та з кожним матчем команда значно додає у багатьох компонентах. Покращується витривалість, витримка, повернулася колишня командна та індивідуальна швидкість. Попереду ще достатньо часу для підготовки до сезону, за який потрібно виконати багато роботи, щоб виконати перше завдання на сезон – потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що зустріч «Динамо» з одним із найуспішніших швейцарських клубів - «Янг Бойз» відбудеться у вівторок, 5 липня, на арені Stade Universitaire Saint-Léonard у місті Фрібур. Початок матчу заплановано на 18:30 за місцевим часом (19:30 за Києвом).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер