«Динамо» - СК «Дніпро-1» - 0:3. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Динамо» - СК «Дніпро-1» - 0:3. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу відповів на питання журналістів після поразки від СК "Дніпро-1" (0:3) у матчі 2-го туру української Прем'єр-ліги.

- Чому "Шахтар" грає у Києві, а "Динамо" - у Львові?

- Рішення грати тут було великою помилкою. Я хотів, щоб матчі з "Дніпром-1" та "Зорею" ми провели у Києві. Хлопці два місяці тому виїхали з України, з того часу не бачили своїх сімей. Ще у матчі-відповіді з "Бенфікою" я відчув, що психологічний стан гравців поганий. Тому наполягав на тому, щоб ми поїхали до Києва.

Коли матчі проходять без уболівальників, мають бути додаткові емоції, які дозволять футболістам вийти на гру зі свіжою головою. Цього сьогодні не було. Психологічний стан команди знову був поганим. Напевно, у тому числі тому, що хлопці надто довго не були вдома, не бачили рідних.

Що стосується самого матчу, то треба визнати, що суперник грав набагато агресивніше за нас. До того ж, вимушена рання заміна у нашому складі внесла свої корективи. Зрештою, ми пропустили гол - знову зі стандарту, знову, як і в матчі з "Бенфікою", не дограв до кінця Бєсєдін.

Після першого голу "Дніпро-1" став діяти ще агресивніше, відразу змінилася картина на полі. Коли пропускаєш першим, грається зовсім інакше.

У другому таймі футболу практично не було - затягувань часу було стільки, що сама гра загалом тривала, напевно, 15-20 хвилин. Ці зупинки були спрямовані на те, щоб нервувати футболістів, щоб кожен займався суперечками, а не грою. Футболу після перерви по суті не було.

Ми зараз у складній ситуації, але треба перебороти цей момент. Сподіваюся, повернення до Києва сприятиме цьому.

- Забарний сьогодні провів свій останній матч за "Динамо"?

- Чому? Ви вважаєте, що він може більше не потрапити до складу?

- Ні, мова про його можливий трансфер.

- Можливо, для мене це був останній матч [в "Динамо"], але не для Забарного.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер