«Динамо» у Швейцарії. Тренування напередодні матчу з «Люцерном»

«Динамо» у Швейцарії. Тренування напередодні матчу з «Люцерном»

Команда Мірчі Луческу продовжує підготовку до нового сезону у Швейцарії. У п'ятницю динамівці провели одне тренування.

Заняття було тривалим та насиченим. Перед його початком Мірча Луческу за традицією зібрав команду навколо себе посеред футбольного поля і провів установку, а також оголосив план роботи аж до матчу-відповіді з «Фенербахче», який відбудеться у Стамбулі.

Під час довгого монологу Містер налаштовував своїх підопічних на важку роботу, акцентуючи увагу гравців на важливості індивідуальних якостей – дисципліни, саморозвитку та працьовитості. Наставник наголосив, що перемога у двоматчевому протистоянні з «Фенербахче» зараз як ніколи потрібна не лише вболівальникам «Динамо», а й усьому народу України.

Команда зосереджена на майбутній зустрічі з «Фенербахче», тренерський штаб уже почав готувати гравців безпосередньо до матчів із турецьким грандом, аналізувати та показувати своїм підопічним гру суперника киян у кваліфікації Ліги чемпіонів. Та й самі хлопці буквально живуть цими матчами, всі розуміють, що гратимуть не лише за честь клубу, а насамперед за честь України.

Робота на полі за традицією розпочалася з розминки, після чого польові гравці працювали над утриманням м'яча в один дотик у квадратах. Окрім технічних навичок футболісти тренували у квадратах швидкість ухвалення рішень, реакцію, креативність. Голкіпери тим часом виконували спеціальні воротарські вправи під керівництвом Михайла Михайлова.

Потім почалися ігрові серії, моделювання гри в атаці та обороні, відпрацювання різних тактичних схем.

Це заняття було останнім у Швейцарії у рамках збору. У суботу «біло-сині» перебазуються до Люцерна, де о 19:00 за місцевим часом зустрінуться з однойменним клубом. А в неділю вранці команда вирушить до Ліону, де проведе наступний матч у рамках збору.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер