«Динамо» у Туреччині: заняття в залі та відпрацювання флангових атак

«Динамо» у Туреччині: заняття в залі та відпрацювання флангових атак

Шостий тренувальний день київського "Динамо" в Туреччині розпочався з тривожних звісток із дому - команда слідкувала за новинами про ракетний обстріл рідного Києва та інших регіонів, переживаючи за родини та близьких, які перебувають в Україні.

У першій половині дня тренерський штаб надав гравцям відпочинок, проте всі футболісти вирішили провести цей час у залі. Команда розуміє рівень відповідальності на зборах і прагне якомога якісніше підготуватися до відновлення сезону, не пропускаючи жодної можливості провести час із користю для свого функціонального стану.

Ввечері "біло-сині" провели планове тренування на Mardan Arena, яке розпочалося з бігу, повноцінної розминки та вправ із прискоренням. Після цього гравці перейшли до відпрацювання втримання м'яча в квадраті з двома гравцями всередині нього. Через квадрати команда приступила до основної частини тренування - сьогодні це була робота над атаками з підключенням флангів.

Що стосується гравців, які пропустили старт збору через пошкодження, то Артем Бєсєдін і Беніто продовжують бігову роботу та наближаються до повернення до загальної групи, а Віталій Буяльський працює окремо з тренером-реабілітологом. Денис Бойко, який проходить реабілітацію після операції на передній хрестоподібній зв'язці в розташуванні "Динамо", також займається за індивідуально розробленою програмою.

Наступний спаринг киян запланований на суботу, 28 січня - наша команда зустрінеться зі словенським "Марибором" (початок гри - о 16:00 за київським часом). Сьогодні ж про значимість контрольних матчів на зборах, а також про рівень конкуренції та атмосферу всередині команди розповів Олександр Караваєв - читайте та дивіться інтерв'ю динамівського універсала на клубних медіаресурсах

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер