«Динамо» U10 - бронзовий призер Antalya International Cup!

«Динамо» U10 -  бронзовий призер Antalya International Cup!

Поступившись у півфіналі футбольній академії турецького «Манвгата», «Динамо» U10 продовжило бороьбу за третє місце на турнірі Antalya International Cup. Суперником підопічних Юрія Ястребінського стала команда «Локомотива» (Ташкент), яка виступала у паралельній групі та посіла там друге місце, а у паралельному півфіналі у драматичній боротьбі поступилася старшій команді першого відділення московського «Локомотива» (Черкізово) – 1:2, пропустивши вирішальний гол з пенальті на останній хвилині матчу.

На початку зустрічі на полі було багато боротьбі, команди боролися за ініціативу та володіння м’ячем, а незабаром справа дійшла і до ударів по воротах. Хороші моменти мали Трегубчук, Москаленко, Тополян та Горбач, але нашим хлопцям забракло влучності. Біля протилежних воріт узбеки часом вибігали в контратаки, але наші захисники Ященко та Ткачук вчасно нейтралізовували потенційну загрозу, перехоплюючи м’яч, та переводячи гру на чужу половину поля. Також, коли була необхідність, свою команду виручав воротар Тройніков. Ще після навісу зліва Ткачука головою намагався пробити Когутенко, але вийшло неточно. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Початок другого тайму теж був за динамівцями. Демченко пробивав головою після навісу зі штрафного – неточно. Лебідь здорово виконував штрафний прямим ударом – м’яч пролетів над поперечиною. Трохи не влучив у ворота Москаленко, не зміг замкнути фланговий простріл Трегубчук. Словом, моментів наша команда створила більше, ніж достатньо, але хлопців підводила реалізація. А ось узбеки свій ледь не єдиний момент реалізували сповна, втіливши його у забитий м’яч у середині тайму. Втім достатньо скоро динамівці змогли зрівняти рахунок: з ударом Тополяна впорався воротар «Локомотива», а на добиванні першим опинився Севрук та добив м’яч у сітку, зрівнявши рахунок.

Незабаром передачу Москаленка ледь не замкнув Когутенко, але нашого гравця на мить випередив воротар. Він також перехоплював флангові навіси та простріли до штрафного майданчика, опиняючись першим на м’ячі. А одного разу після удару Демченка суперника врятувала поперечина! Тож, незважаючи на усі зусилля наших хлопців, доля переможця визначалася у серії післяматчевих пенальті. Їх вдаліше виконали кияни, у той же час наш воротар Гура один удар відбив, а а ще одного разу удар суперників був неточним. Тож «Динамо» U10 стало бронзовим призером змагань!

У фіналі зустрілися московський «Локомотив» U11 (футболісти 2011-го року народження, на рік старші) та турецька футбольна академія «Манавгат» (теж U11). Переможцем з рахунком 3:2 стали росіяни.

Відзначимо, що протягом усього турніру у матчах наших хлопців активно підтримували батьки, які організували гучний музичний супровід під час поїздок на ігри, виходу команд на поле та протягом перебування футболістів на території спортивного комплексу, де проходили матчі. Вони скандували «Динамо! «Динамо!» та оплесками підганяли хлопців уперед. Мами підготували спеціальні динамівські футболки із номерами своїх синів та написом «мама» на спині і з’являлися у них на кожному матчі своїх дітей. Тож вони стали справжнім 12-м гравцем, багато в чому завдяки їхньому завзяттю, енергії та бурхливим емоціям динамівці здобували перемоги та діяли вдало.

Нагадаємо, що відео усіх матчів «Динамо» можна переглянути у YouTube на каналі групи динамівців 2012-го року народження за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvqLfwMnqjYM_LlIKwwj2QA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер