«Динамо» U10 перемогло «Локомотив» (Ташкент) на Antalya International Cup

«Динамо» U10 перемогло «Локомотив» (Ташкент) на Antalya International Cup

Команда 10-річних динамівців продовжує виступи на міжнародному футбольному турнірі Antalya International Cup, що триває цього тижня турецькому місті Сіде, що поблизу Анталії. Після двох матчів із на рік старшими суперниками у третьому турі групового етапу кияни зустрілися із однолітками з «Локомотиву», але цього разу вже із Ташкента. Для підопічних Юрія Ястребінського гра вийшла напруженою, цікавою, динамічною та завершилася впевненою перемогою «біло-синіх» з впевненим рахунком 3:0.

Кияни розпочали гру у притаманному їм стилі – активно, з перших хвилин захопивши ініціативу. Вже у дебюті поєдинку ледь не відзначився Лебідь, якому вдався чудовий удар з району правого кута штрафного майданчика, але м’яч на лічені сантиметри розминувся із дальньою хрестовиною. Дальнього удару завдавав Демченко – вище. Трегубчук увійшов до штрафного майданчика, але йому завадили завдати удару – арбітр показав, що порушення правил проти нашого гравця не було. Узбеки теж відповіли небезпечно – нашу команду врятувала поперечина після небезпечного удару зі штрафного, призначеного трохи правіше від центру воріт.

Команди грали на зустрічних курсах, швидко переходячи середину поля. У складі киян був активним Трегубчук, але його перший удар з розвороту був заблокований, а другий прийшовся вище воріт. А біля протилежних воріт кілька разів у гру довелося вступати воротарю Гурі, який реагував на удари суперника у площину воріт. Незадовго до завершення першого тайму узбеки виконали два небезпечних штрафних удари, але обидва рази м’яч пролетів повз ворота. Тож на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Очевидно, пауза пішла на користь динамівцям. Щойно розпочався другий тайм, як наша команда повела у рахунку. До забитого м’яча привела хороша атака за участі Горбача, який віддав передачу на Ткачука, той зробив навіс до штрафного майданчика, і Москаленко влучним ударом завершив комбінацію, вивівши свою команду уперед. Атаки «Локомотива» у відповідь теж вийшли достатньо небезпечними. Особлива гострота виникала після стандартних положень – штрафних та кутових ударів, але надійно діяв Тройніков, кілька разів виручивши свою команду після ударів у площину воріт, і наші хлопці зуміли стримати тиск суперника. Гра перемістилася до протилежних воріт, де трохи вище пробив Когутенко, а подачу від кутової позначки ніхто не зміг замкнути.

В одному з епізодів суперник зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Тополян та подвоїв перевагу киян. До фінального свистка прямим дальнім та красивим ударом зі штрафного ще встиг відзначитися Москаленеко, який довів рахунок до великого – 3:0 на користь динамівців.

Свою наступну гру і заключну у груповому етапі «Динамо» U10 проведе завтра, 3-го листопада проти місцевої команди – турецького «Антальяспора».

А сьогодні після обіду запланований товариський матч киян із турецьким «Динамо» (Аланія), початок о 16.00 за київським часом.

Відзначимо, що відео деякихматчів за участі «Динамо» можна переглянути у YouTube на каналі групи динамівців 2012-го року народження за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvqLfwMnqjYM_LlIKwwj2QA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер