«Динамо» U10 побореться за третє місце на турнірі Antalya International Cup

«Динамо» U10 побореться за третє місце на турнірі Antalya International Cup

На міжнародному футбольному турнірі Antalya International Cup вчора був вихідний день, команда провела його активно, потренувавшись зранку, із задоволенням поплававши у морі та з ентузіазмом покатавшись з гірок в аквапарку. Після обіду бажаючі мали змогу відвідати екскурсію та побачити історичні місця Сіде.

Напередодні завершилися матчі групового етапу та настав час вирішальних матчів. За його підсумками команда динамівців набрала 7 очок та посіла друге місце, яке дозволило підопічним Юрія Ястребінського вийти до півфіналу змагань. На цій стадії «Динамо» U10 зустрілося із турецькою футбольною академією «Манавгат», що посіла перше місце у паралельній групі. Відзначимо, що динамівцям знову протистояв суперник на рік старший – футболісти академії «Манавгату» 2011-го року народження.

Вже на початку зустрічі м’яч кілька разів міг опинитися у воротах турків, але після навісів до штрафного майданчика більш високим суперникам було легше виграти верхову боротьбу. Якимось дивом не зміг підправити м’яч у ворота Трегубчук після прострілу з флангу, Москаленко влучив у воротаря після удару із меж штрафного майданчика. І як часто буває, не реалізувавши свої моменти, кияни пропустили самі після однієї із рідких атак суперника. Надалі знову уся гра проходила на чужій половині поля. Вище воріт пробив Лебідь, а ось суперник своїм моментом розпорядився значно краще – після контратаки та помилки у захисті «біло-синіх» турки влучним ударом головою з кількох метрів завершили флангову подачу – 0:2

Ударом здалеку намагався забити Пляскін, але вийшло неточно, простріл зліва замикав Терещук, але воротар на місці. Та, не дивлячись на перевагу динамівців, забивати продовжив суперник. Після непорозуміння у штрафному майданчику киян, турки з кількох метрів змогли проштовхнути у ворота третій м’яч.

Другий тайм наша команда розпочала ще активніше, добре розігруючи м’яч та шукаючи підходи до воріт суперника. У кількох сантиметрах над хрестовиною пробив Севрук, зовсім поруч зі стійкоюпролетів м’яч після удару Трегубчука, намагався відправити сферу у сітку Терещук, але вона по-зрадницьки зупинилася перед воротами, а на добиванні нікого не опинилося. Нарешті кількість перейшла у якість, і одна з атак нашої команди завершилася взяттям воріт. Чудовою передачею до воріт партнери вивели Трегубчука, і той переграв воротаря, відквитавши один м’яч. В одному з моментів суперник не встиг за нашим гравцем та збив його у власному штрафному майданчику, арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Москаленко – 2:3.

У час, що залишився до фінального свистка, штрафний удар виконував Пляскін, але м’яч влучив у сітку із зовнішнього боку. А забити третій м’яч та зрівняти рахунок динамівцям вже не вистачило часу.

Відзначимо, що відео усіх матчів «Динамо» можна переглянути у YouTube на каналі групи динамівців 2012-го року народження за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvqLfwMnqjYM_LlIKwwj2QA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер