«Динамо» U10 провело товариський матч із турецьким «Динамо» (Аланія)

«Динамо» U10 провело товариський матч із турецьким «Динамо» (Аланія)

На другу половину вівторка, 2-го листопада, у динамівців був запланований товариський поєдинок. Тренерський штаб вирішив якомога ефективніше та продуктивніше використати час у Туреччині та не обмежуватися лише поєдинками турніру, а й провести спаринг із місцевою командою, щоб наші хлопці отримали більше ігрової практики та досвіду.

Суперником підопічних Юрія Ястребінського стала турецька команда «Динамо» (Аланія), яка складена із футболістів 2010-2011 років народження, а воротар навіть 2009-го. Нагадаємо, наші хлопці 2012-го року народження, але тим цікавішим вийшов поєдинок. Але це не єдина якість, якою відзначалася гра – вона була багатою на події, динамічною та результативною. Незважаючи на перевагу суперника у віці та у зрості, кияни не знітилися, а почували себе впевнено.

«Біло-сині» створили багато небезпечних моментів біля воріт суперника, але, звісно, у старших хлопців майстерності було більше. Вони змогли реалізувати три своїх моменти. У той же час, наші хлопці, незважаючи на те, що пропустили першими, незадовго до свистка на перерву, зрівняли рахунок. А у другому таймі суперникам вдалися ще два влучні удари. Наші хлопці не опустили руки, а продовжували грати у кожному моменті до кінця та чинити відчутний опір турецькій команді. Завдяки цьому їм вдалося зробити вражаючий камбек, за короткий час та зрівняти рахунок – 3:3.

Під час поєдинку наші хлопці мали змогу відпрацювати різноманітні комбінації, схеми та взаємодії, а також свої дії при розіграші стандартних положень. Тож цей товариський матч можна занести до активу киян, які завтра продовжать боротьбу за вихід із групи до півфіналу турніру Antalya International Cup.

Після матчу головна увага була прикута до воротаря суперників, який за зростом значно перевищував наших хлопців. Вони організували жартівливе змагання, під час якого голкіпер підняв руку, а наші футболісти стрибали, щоб дати «п’ять» та плеснути його по долоні. Треба відзначити що далеко не усім динамівцям це вдавалося. Але приємно, що атмосфера панувала дружня, гравці обох команд активно спілкувалися та зробили спільне фото на пам’ять.

Відзначимо, що відео деяких матчів за участі «Динамо» можна переглянути у YouTube на каналі групи динамівців 2012-го року народження за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvqLfwMnqjYM_LlIKwwj2QA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер