«Динамо» U10 стартувало в Antalya International Cup матчем із суперником на рік старшим

«Динамо» U10 стартувало в Antalya International Cup матчем із суперником на рік старшим

У неділю, 31-го жовтня, розпочалися міжнародні футбольні змагання Antalya International Cup, у яких бере участь команда «Динамо» вікової категорії U10 під керівництвом тренера Юрія Ястребінського.

У змаганнях цієї вікової категорії всього візьмуть участь 10 команд з різних країн, поділених на дві групи по п’ять колективів у кожній. Організатором турніру виступає компанія MAD Sports.

У перший ігровий день динамівці на полі спортивного комплексу Hane Sport Center зустрілися із московським «Локомотивом» (Черкізово). Несподіванкою став той факт, що суперник був представлений командою хлопців на рік старших – 2011-го року народження. Звісно, різниця в один рік у такому віці достатньо відчутна. Не дивно, що нашим хлопцям було непросто. Протистояти супернику, який переважав і за зростом, і за антропометричними даними – завдання не із легких, але динамівці проявили характер, боролися та не лише не здавалися, а й у певних періодах гри перегравали суперника, добре володіючи м’ячем та створюючи небезпечні моменти.

Кияни вдало перехоплювали м’яч при його втраті та блокували спроби суперника. Хорошими були навіси до штрафного майданчика, щоправда, верхову боротьбу вигравали більш високі суперники. У середині тайму після того, як наш воротар зіграв рукою за межами штрафного майданчика, москвичі здобули право на штрафний удар майже по центру воріт та вдало його виконали, спрямувавши м’яч під поперечину та повівши у рахунку. Надалі ще у кількох моментах свою команду виручив воротар Гура, який продемонстрував хорошу реакцію, а в одному з епізодів у стрибку дістав м’яч кінчиками пальців з правого від себе нижнього кута.

Біля протилежних воріт добре прострілював зліва до штрафного майданчика Москаленко, але м’яч до Когутенка не дійшов – його вибив захисник. А ось наступна спроба «біло-синіх» перед самим свистком на перерву вийшла більш вдалою: Терещук наважився на дальній удар і не прогадав – м’яч полетів по недосяжній воротаря траєкторії та опинився у сітці – 1:1.

У другому таймі динамівцям теж доводилося відбирати м’яч у суперника. Тепер уже виручав у воротах Тройніков, роблячи ефектні та ефективні сейви. В одному з моментів від тренера отримав на горіхи Демченко, але вже через кілька секунд виправився, головою вибивши м’яч, який летів у площину воріт після удару зі штрафного. У «Динамо» чудову нагоду, щоб відзначитися мав Севрук, до якого відскочив м’яч після добре розіграної атаки киян, але Максим із вигідної позиції пробив вище воріт.

А ось «Локомотив» свою нагоду не змарнував: динамівці не змогли, як слід, вибити м’яч, наш захисник пролетів повз м’яч, і гравець суперника відправив його у сітку. А незабаром ще один м’яч влетів у ворота киян – 1:3. Наші гравці доклали максимум зусиль, аби відігратися, але їм не вистачило влучності. Тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Свою наступну гру на турнірі Antalya International Cup «Динамо» U10 проведе завтра, 1-го листопада, проти «Локомотива» (Перова) теж на рік старшого – футболістів 2011-го року народження. Початок зустрічі о 15.00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер