«Динамо» U10 та U8 успішно стартували на міжнародному турнірі «Utmost Cup»

«Динамо» U10 та U8 успішно стартували на міжнародному турнірі «Utmost Cup»

У Вінниці проходить щорічний міжнародний дитячий турнір «Utmost Cup». З 7-го по 10 жовтня за головний трофей змагаються юні спортсмени вікових категорій U8 (футболісти 2014-го року народження) та U10 (гравці 2012-го року народження). На ньому представлене і київське «Динамо» - старші кияни грають двома складами, а молодші - одним.

Обидві наші команди достатньо вдало розпочали груповий етап. У перший ігровий день перша команда «Динамо» U10 (тренери Юрій Ястребінський та Сергій Журавльов) зустрілися з вінницькою «Прем’єр-Нивою» та херсонською «Освітою». Поєдинок вінничанами завершився перемогою «біло-синіх» 2:0, «Освіті» наша команда теж не залишила шансів, перемігши з великим рахунком 6:1.

Що стосується другого складу динамівців, вони теж провели два матчі: із молдовською академією Раду Ребежа та «Зміною» (Біла Церква). У першому матчі кияни святкували перемогу з рахунком 2:1, а другий завершився унічию 0:0.

М’ячі обидві наші команди пропустили, ведучи у рахунку, після того, як відчули впевненість у перемозі та дещо розслабилися.

Зазначимо, що ще два матчі групового етапу для динамівських команд обох вікових категорій відбудуться завтра.

- Сьогодні наші хлопці не показали той рівень, який ми, як тренери, хотіли б від них бачити, - зазначив після закінчення матчів тренер «Динамо» U10 Сергій Журавльов. - Поговоримо з ними, і очікуємо, що завтра вони проявлять свої найкращі якості. У другий ігровий день на нас чекають більш серйозні суперники як для першої, так і для другої команд. Перед нами стоїть завдання зайняти тільки перше місце в групі.



Сьогодні ми ознайомилися з покриттям, виявилося, що поле досить важке, в'язке, тож завтра ми поміняємо взуття. Сьогодні грали в «сороконожках», але ковзали, тому завтра хлопці гратимуть в бутсах. Розраховую, що побачимо ту якість гри, яку ми від них чекаємо. Хлопці стараються, бажання у них є, сили теж, але й суперники борються самовіддано. В цілому, в плані набраних очок почали непогано, але, незважаючи на впевнений рахунок, є певні претензії до хлопців, в тому числі, і по самовіддачі, а саме цей фактор і виходить на перше місце разом з бійцівськими якостями.

Що стосується гри, були хороші моменти, коли ми доводили до логічного завершення свої атаки. Але потім трохи розслаблялися і пропускали самі. Потрібно дітям постійно нагадувати, що треба грати до кінця.

Молодші динамівці вікової категорії U8 під керівництвом тренерів Романа Перетятька та Олександра Радченка у перший змагальний день зіграли три поєдинки. З самого початку кияни не залишили шансів ДЮСШ-7-Океан (Дніпро), розгромивши суперника за рахунком 9:1, причому пропустивши першими, потім за тим же сценарієм завершилися поєдинки із ДЮСШ-11 (Чорноморськ) – перемога киян 7:0 – та вінницькою «Прем’єр-Нивою» - 3:1. У цьому поєдинку динамівці теж пропустили першими, але змогли зрівняти рахунок ще у першому таймі, а потім забити ще двічі. Ще два матчі групового етапу наша команда зіграє завтра, 8-го жовтня.

- Для хлопців це перший виїзд на турнір, їм було складно, вони спочатку розгубилися, - зазначив після матчів наставник «Динамо» U10 Роман Перетятько. - В першому матчі з ДЮСШ-7-Океан пропустили м'яч, але потім зібралися, переломили гру на свою користь і в підсумку перемогли з великим рахунком. У другій грі наш суперник був слабший, хлопці діяли добре і також здобули перемогу. У третьому поєдинку ми зустрічалися з господарями - вінницькою «Прем'єр-Нивою». Гра вийшла важкою, наші хлопці також спочатку трохи розгубилися і пропустили м'яч. Хоча моментів у нас було більше, але і суперник також мав можливості, щоб забити. У підсумку, ми зрівняли рахунок, а в кінці дотиснули суперника і відзначилися ще двічі.

В цілому, першим днем ​​ми задоволені. Незважаючи на труднощі, хлопці змогли швидко перебудуватися і здобути перемоги.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини з турніру можна дізнатися на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер