«Динамо» U10 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup

«Динамо» U10 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup

Дві динамівські команди вікових категорій U10 (два склади) та U8 (один склад) продовжують виступи на щорічному міжнародному турнірі Utmost Cup, що проходить цими днями у Вінниці.

Нагадаємо, 10-річні динамівці напередодні вдало виступили на груповому етапі та з першого місця вийшли до чвертьфіналу змагань, здобувши перемоги у чотирьох поєдинках. Команда U10 під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова у чвертьфіналі «Золотої ліги» зустрілася з львівським «Клубом Лева», який посів перше місце у групі «С», теж здобувши перемоги у всіх чотирьох матчах.

Гру активніше та потужніше розпочала наша команда та вже на 2-й хвилині повела у рахунку. Одразу ж після цього хлопці завдали щонайменше три удари у площину воріт суперника, але їхній воротар діяв надійно. Але з четвертої спроби м’яч таки опинився у воротах суперника – 2:0. Надалі суперник трохи вирівняв гру, але ненадовго – гра переважно проходила біля воріт львів’ян. В одному з епізодів м’яч якимось дивом не потрапив у сітку, прокотившись вздовж самісінької лінії воріт.

Другий тайм теж пройшов під контролем «синьо-білих», які створили чимало гольових моментів, але не вдалося реалізувати вихід віч-на-віч та ще кілька перспективних нагод. Але після цього кияни за короткий час забили тричі, знявши усі питання про переможця – 5:0. У час, що залишився до фінального свистка, динамівці не збавили обертів та продовжили нав’язувати суперникам свою гру. У підсумку поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь нашої команди.

За жеребом у півфіналі динамівці вийшли на переможця пари «Джуніор» (Вінниця) – «Чемпіон» ПБ (Київ). У цьому матчі перемогу святкували вінничани (1:0), тож наша команда зустрілася саме з ними. Динамівці одразу розпочали пресингувати суперника та завдали кілька небезпечних ударів по воротах, але «Джуніору» до певного часу вдавалося стримувати тиск нашої команди, та недовго. Незабаром чергова спроба киян привела до забитого м’яча, коли наш гравець опинився на ударній позиції ніким неприкритий – 1:0. Впоравшись з кількома спробами вінничан зрівняти рахунок, наші хлопці знову пішли уперед та реалізували ще одну зі своїх спроб, та, на жаль, через порушення правил арбітр взяття воріт не зарахував. Суперник не знітився, а, навпаки, відчув впевненість. Надалі на полі було багато боротьби, ніхто не хотів поступатися. Гра проходила емоційно та напружено. Але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Тим часом друга команда киян вела боротьбу за перемогу у «Срібній лізі» (місця з 9-го по 16-те). Наші хлопці у чвертьфіналі зустрілися із кременчуцьким «Кременем». Гра проходила на високих швидкостях та вийшла цікавою. Кияни володіли ініціативою, але реалізувати створені моменти певний час не вдавалося. Суперник теж не відсиджувався біля своїх воріт і створював проблеми нашому захисту, але динамівський воротар діяв надійно, роблячи ефектні сейви. Кілька разів наші хлопці були близькими до того, аби відзначитися у воротах суперника, та й «Джуніор» не використав кілька реальних нагод. Але без забитих м’ячів глядачі не залишилися: команди по разу відзначилися у воротах одна одної. У підсумку – нічия 1:1, тож переможець визначався у серії післяматчевих пенальті. Одинадцятиметрові удари краще пробили кияни – 3:2 – та вийшли до півфіналу «Срібної ліги».

У півфіналі наша команда потрапила на переможця пари «Ураган» (Івано-Франківськ) – ВОДЮСШ (Вінниця). Ним стали іванофранківці, які здолали суперника з рахунком 5:1, тому саме з ними наші хлопці й помірялися силами у півфіналі. Гра вийшла бойовою та безкомпромісною. Могла відзначитися як одна, так і інша команда, але більше пощастило «Урагану». Долю зустрічі вирішили два м’ячі, які наша команда пропустила у другому таймі. Незважаючи на усі спроби відігратися, зробити це нашій команді, на жаль, не вдалося – 0:2.

Завтра, 10-го жовтня, перша команда «Динамо» U10 проведе фінальний поєдинок «Золотої ліги» проти київського «Чемпіона» (Правий берег), який у паралельному півфінальному поєдинку у серії пенальті переміг київську ДЮСШ-15 2:1 (основний час завершився бойовою нічиєю 2:2). Початок зустрічі – об 11.00. А друга – побореться за третє місце у «Срібній лізі» із «Мрією» (Хмельницький), яка у другому півфіналі поступилася «Бронці» з однойменного міста 1:5. Початок зустрічі – о 10.15.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер