«Динамо» U10 з розгромило «Антальяспор» та вийшло до півфіналу Antalya International Cup

«Динамо» U10 з розгромило «Антальяспор» та вийшло до півфіналу Antalya International Cup

У середу, 3-го листопада, 10-тирічні динамівці під керівництвом тренера Юрія Ястребінського провели четвертий, заключний, поєдинок групового етапу на міжнародному турнірі Antalya International Cup.

Суперником наших хлопців стали однолітки з місцевої команди – турецького «Антальяспора». Зазначимо, що нашу команду влаштовувала лише перемога, і динамівці її досягли.

Наші хлопці розпочали гру потужно та вже у перші хвилини створили кілька небезпечних моментів біля чужих воріт. Але в одному з них наш гравець опинився в офсайді, в іншому удар було заблоковано суперником, а у третьому після оригінально розіграного штрафного м’яч пролетів над поперечиною. Словом, майже уся гра проходила біля володінь суперника, тож не дивно, що у середині першого тайму перевага киян почала втілюватися у забиті м’ячі. Початок розгрому поклав Москаленко, який відгукнувся на загострюючу передачу від Трегубчука зліва та з кількох метрів впевнено замкнув дальню стійку. Через пару хвилин чудовий удар по недосяжній для воротаря траєкторії вдався Тополяну, а до великого рахунок довів Василишин, який краще за всіх розібрався у штрафному майданчику суперника та вдало завершив ще одну небезпечну атаку нашої команди.

Турки загрожували воротам нашого голкіпера лише після штрафних ударів, але усі вони були призначені достатньо далеко від воріт та не несли особливої загрози після виконання. Те ж саме стосується і подачі від кутової позначки наприкінці тайму.

Другий тайм теж пройшов під диктовку киян, які володіли як територіальною, так і ігровою перевагою. Певний час «Антальяспору» вдавалося стримувати тиск динамівців, перехоплюючи передачі, блокуючи удари та відбираючи м’яч. Але тривало це недовго. У середині другого тайму спочатку ударом з кількох метрів забив Тополян, оформивши дубль, а асистував йому знову Трегубчук, а ще через кілька хвилин Даніїл забив вже сам із меж штрафного майданчика – 5:0.

У наших захисників роботи було небагато, але у тих моментах, коли була потрібна їхня участь, вони не підводили. Нейтралізовували потенційну загрозу Горбач, Ткачук та Ященко, розпочинаючи атаки своєї команди та створюючи для гравців групи атаки передумови для взяття воріт. Наприкінці зустрічі кияни виконали два поспіль кутових, але загрози вони в собі не несли. У підсумку, поєдинок так і закінчився із рахунком 5:0 на корись «біло-синіх».

Таким чином, наша команда набрала сім очок і з другого місця у групі вийшла до наступної стадії – півфіналу. Нагадаємо, до цього етапу виходять по дві найкращі команди з обох груп. Суперником киян стане колектив, що посів перше місце у паралельній групі – турецька футбольна академія «Манавгат».

Відзначимо, що відео деяких матчів за участі «Динамо» можна переглянути у YouTube на каналі групи динамівців 2012-го року народження за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvqLfwMnqjYM_LlIKwwj2QA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер