«Динамо» U10 зіграло унічию із «Локомотивом» на Antalya International Cup

«Динамо» U10  зіграло унічию із «Локомотивом» на Antalya International Cup

У турецькому місті Сіде, що поблизу Анталії, триває міжнародний футбольний турнір Antalya International Cup. У другий змагальний день динамівська команда вікової категорії U10 зустрілася із командою другого відділення московського «Локомотива» - Перова. Як і вчора, суперник був представлений командою хлопців на рік старших – 2011-го року народження, тож нашій команді знову не варто було очікувати легкої прогулянки. Гра вийшла, напруженою, бойовою та завершилася з відповідним рахунком - унічию 2:2. Динамівці двічі виходили уперед та двічі супернику вдавалося зрівняти рахунок.

Відзначимо, що командам довелося грати за сильного дощу, який розпочався вночі та не вщухав протягом усього дня. Але дренаж натуральних полів, на яких проходять матчі турніру, впорався на відмінно, і під час гри газон був чудової якості.

Динамівці з перших хвилин організували тиск на ворота суперника, перемістивши гру до чужих воріт. Подачі з флангів, від кутової позначки та проходи центром поля були перспективними, але певний час супернику вдавалося з ними впоратися, нейтралізуючи загрозу. Але з кожною хвилиною напруга біля воріт суперника лише збільшувалася. Хороші нагоди для ударів мали Трегубчук, Ткачук та Севрук, а відзначитися вдалося захиснику Демченку, якому вдався чудовий удар з меж штрафного майданчика – рикошетом від воротаря м’яч залетів у сітку.

Після забитого м’яча наші хлопці не збавили обертів, а продовжили атакувати, але і «Локомотив» не відсиджувався біля власних воріт, дещо вирівнявши гру, тож нашому воротарю Тройнікову доводилося не раз вступати у гру, ліквідуючи загрозу. У наслідок однієї з атак у ближній кут добре пробивав Пляскін, але воротар був на місці. А ось суперник своїм моментом скористався сповна, зрівнявши рахунок потужним дальнім ударом під поперечину. Втім раділи москвичі недовго, адже за пару хвилин до свистка на перерву динамівці знову вийшли уперед. Москаленку вдався хороший удар у дальній кут воріт – 2:1.

Щойно розпочався другий тайм, як «Локомотив» знову зрівняв рахунок і знову ударом у дальній кут воріт. У відповідь динамівці намагалися загрожувати воротам після стандартних положень – штрафних та кутових ударів. Один з них міг втілитися у забитий м’яч, але Демченку головою не вдалося вразити ціль. На полі було багато боротьби, команди змагалися за володіння м’ячем. Одного разу нашим футболістам навіть знадобилася допомога лікарів – наш хлопчик не зміг продовжити гру – його до лікарні забрала карета швидкої допомоги.

Що стосується ігрових моментів, можливість для удару знайшов Лебідь, але йому трохи не пощастило. Цікаво та нестандартно розіграли штрафний удар Москаленко, Трегубчук та Демченко: двоє перших по черзі пробігли повз м’яч а третій добре пробив, але м’яч у воротах знову не опинився. Час, що залишився до фінального свистка наші хлопці провели біля воріт суперника, шукаючи способи здобути перемогу. Найближчим до успіху був Москаленко, але на його удар у площину воріт якимось дивом встиг зреагувати воротар «Локомотива». Словом, не дивлячись на усі зусилля нашої команди, рахунок до кінця матчу більше не змінювався – нічия 2:2.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер