«Динамо» U11 із розгромних перемог стартувало на турнірі, присвяченому дню незалежності Польщі

«Динамо» U11 із розгромних перемог стартувало на турнірі, присвяченому дню незалежності Польщі

Команда київського «Динамо», складена з футболістів не старших за 2001 рік народження (U11), розпочала виступ на міжнародному турнірі в Кракові, присвяченому Дню незалежності Польщі.

У турнірі беруть участь 12 команд. Відповідно до формату змагань, вони були поділені на дві групи по 6 команд, у яких мають зіграти кожна з кожною.

Під час матчу у кожної команди у складі 6 польових гравців та голкіпер. Кожен матч триває 18 хвилин без перерви на полі, що дорівнює приблизно чверті від стандартного. Турнір проводиться у критому манежі на штучному полі високої якості.

"Динамо" потрапило до однієї групи з краківською "Віслою", хожувським "Рухом", краківською "Академією 21", жешувською "Сталлю" та командою академії дортмундської "Боруссії".


Група А

«Динамо» Київ

«Вісла» Краків

«Рух» Хожув

«Сталь» Жешув

«Академія 21» Краків

Академія «Боруссії» Дортмунд


Група B

«Краковія» Краків

«Гарбарнія» Краків

PAPN Краків

«Скра» Ченстохова

«Академія Глова» Краків

«Термаліка» Нецеча


У стартовому матчі команда Володимира Анікєєва та Сергія Процюка розгромила хожувський «Рух», який, судячи з усього, не був готовий до приїзду команди однієї з найкращих академій у Європі. Фінальний свисток зафіксував на табло рахунок 8:0.

У другому матчі суперником киян став один із найміцніших учасників турніру, краківська «Вісла». Цей матч був більш напруженим, і все одно «біло-сині» здобули розгромну перемогу – 3:0.

Заявка «Динамо» на цей турнір: Ратмір Заботський, Артем Магаляс, Олександр Вологдін, Артем Петрушка, Гліб Бантиш, Артур Бабенко, Назарій Шевченко, Тимур Ткачов, Матвій Солодаренко, Михайло Голуб, Макар Казановський, Карим Бахрієв, Назар Пилипенко, Олександр Сергієнко.

Подробиці матчів першого дня турніру очікуйте у наступних матеріалах 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер