«Динамо» U11 посіло 5-те місце на турнірі Dla Niepodledlej, розгромивши володарів трофею

«Динамо» U11 посіло 5-те місце на турнірі Dla Niepodledlej, розгромивши володарів трофею

В останній день міжнародного турніру у Кракові Dla Niepodledlej ("Для незалежних"), присвяченого Дню незалежності Польщі, відбулися матчі плей-офф за призові місця.

Нагадаємо, «Динамо» виграло чотири матчі групової стадії з різницею м'ячів 24:0, після чого поступилося з рахунком 0:1 «Сталі» з Жешува, пропустивши гол з пенальті на останній хвилині зустрічі і не реалізувавши пенальті по ходу зустрічі.

Невезіння підстерігало нашу команду і в чвертьфіналі, де суперником киян стала «Термаліка», яка посіла третє місце у своїй групі.

З перших хвилин зустрічі «біло-сині» затиснули суперників на їхній половині поля та почали обстрілювати ворота з різних позицій. Найчастіше загрожував воротам «Термаліки» форвард Олександр Вологдін, тільки після його ударів воротар польської команди здійснив кілька сейвів.

У першій половині зустрічі «Термаліка» повністю зосередилася на обороні своїх воріт і навіть не переходила за центр поля, не створюючи моментів біля воріт «біло-синіх». Лише ближче до закінчення зустрічі суперники киян почали проводити атаки. Динамівцям і після зміни складу продовжувало не везти біля воріт «Термаліки». Успіху не приносили ані численні кутові, ані простріли.

Основний час матчу завершився з рахунком 0:0, і доля путівки до півфіналу вирішувалася в серії пенальті. Відповідно до формату змагань, у серії команди били по три 7-метрові. Перший удар випало бити «Термаліці». Польський клуб реалізував свою спробу, як і другу, тоді як динамівці обидва удари не реалізували - воротар і повз ворота.

1/4 фіналу

Динамо Київ – Термаліка Нецеча – 0:0, по пенальті 0:2

Поступившись у чвертьфіналі, «Динамо» продовжило боротьбу за 5-8 місця. І першим суперником киян стали їхні старі знайомі з першого дня змагань – господарі поля, «Академія 21». У цій зустрічі команди діяли розкуто, обидві активно йшли в атаку. Однак довгий час відкрити рахунок не вдавалося – на висоті були голкіпери.

Вразити ворота суперника динамівцям вдалося після зміни складу: Назарій Шевченко ефектно підсік м'яч над голкіпером, який трохи вийшов з воріт, і направив під поперечину.

І практично одразу кияни забили другий гол, затиснувши збентеженого суперника у штрафному майданчику. Гравці «Академії 21» заблокували кілька ударів, проте Олександр Сергієнко вдало зіграв на добиванні. Господарі поля мали чудовий шанс скоротити відставання в рахунку, але динамівський голкіпер Карім Бахрієв врятував свою команду після виходу віч-на-віч. «Динамо» перемогло господарів турніру з тим же рахунком, що і днем ​​раніше – 2:0.

Плей-офф за 5-8 місця

Динамо Київ - Академія 21 Краків - 2:0

У вирішальному матчі за 5 місце «Динамо» зустрілося з краківською «Гарбарнією». У цій зустрічі команда Володимира Анікєєва та Сергія Процюка здобула найлегшу перемогу у завершальний день турніру.

Динамівці обрушили шквал атак на ворота польської команди та створили безліч гольових моментів. При цьому відкрили рахунок кияни несподівано – внаслідок дальнього удару.

Після пропущеного м'яча оборона «Гарбарнії» затріщала по швах і динамівці почали реалізовувати свої численні моменти, забиваючи м’ячі на будь-який смак. Макар Казановський після флангового прострілу Олександра Володіна забив другий м'яч, а третій гол динамівці забили після закидання м'яча із глибини. Олександр Сергієнко замкнув ударом у порожні ворота простріл на дальню штангу, а потім аналогічно асистував - вивів на порожні ворота партнера – 5:0.

Динамівці домінували навіть граючи якийсь час у меншості (згідно з регламентом за жовту картку гравець отримав тимчасову дискваліфікацію) і заслужено перемогли з рахунком 5:0, посівши підсумкове п'яте місце.

Матч за 5 місце

Динамо Київ - Гарбарнія Краків - 5:0

У фіналі турніру зійшлися «Краковія», яка розгромила у півфіналі «Термаліку», та «Сталь» із Жешува, якій «Динамо» поступилося у групі. «Краковія» перемогла у фіналі з рахунком 2:0 і здобула головний приз турніру, вигравши всі матчі.

Підсумковий розподіл місць (топ-5)

1. Краковія Краків

2.Сталь Жешув

3.Скра Ченстохова

4.Термаліка Нецеча

5.Динамо Київ

Тренерський штаб «Краковії» висловив зацікавленість у проведенні спарингу з «Динамо», адже всі розуміли, що попри невдачу у чвертьфіналі саме київський клуб по грі був одним із найкращих на турнірі. До речі, за 8 матчів кияни не пропустили жодного м'яча з гри.

Спаринг відбувся одразу після церемонії нагородження. Можливо, краківські хлопці ще не відійшли від святкування чи не відновилися, щойно відігравши фінальний поєдинок, але динамівці буквально зім'яли суперника, забиваючи один гол за іншим. По кілька м'ячів забили Макар Казановський та Олександр Сергієнко. І лише за рахунку 0:6 «Краковія» зуміла забити перший гол у ворота «Динамо». Варто зазначити, що краківці ще під час фінального поєдинку зі «Сталлю» втратили свого голкіпера і догравали ту зустріч із польовим гравцем на воротах. У спарингу з динамівцями місце у воротах також дісталося польовому гравцю. Проте динамівці по грі явно перевершували суперника та заслужено перемогли з рахунком 7:3.

Ось так на мажорній ноті завершився вояж, що складався не зовсім вдало, на турнір до Польщі.

Товариський матч

Динамо Київ - Краковія Краків - 7:3



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер