«Динамо» U11 розгромило команду академії «Боруссії» Дортмунд і вийшло в 1/4 на турнірі Dla Niepodledlej

«Динамо» U11 розгромило команду академії «Боруссії» Дортмунд і вийшло в 1/4 на турнірі Dla Niepodledlej

«Динамо» U11 продовжує свої виступи на турнірі у Кракові, присвяченому дню незалежності Польщі.

Нагадаємо, «біло-сині» одразу голосно заявили про свої амбіції на турнірі, розгромивши у стартовому турі з рахунком 8:0 «Рух» із Хожува.

Динамо Київ - Рух Хожув - 8:0

Потім силу динамівської академії відчула на собі і краківська «Вісла», яка хоч і чинила киянам гідний опір, все ж таки поступилася з розгромним рахунком 0:3.

Динамо Київ - Вісла Краків - 3:0

Зазначимо, що команда прибула до Кракова за день до турніру. У день прибуття юні динамівці прогулялися містом, влаштувавши екскурсію історичним центром. Крім того, команда відвідала стадіон головної команди міста – краківської «Вісли», з однолітками з академії якої мали зустрітися в рамках турніру.

Здобувши розгромні перемоги у двох стартових матчах групи, у третьому кияни мали зустрітися з найбільш неординарною командою-учасницею турніру – академією дортмундської «Борусії» у Польщі, яку спільно з клубом заснував знаменитий польський гравець дортмундців Лукаш Піщек.

Іменитість суперника змушувала динамівців підходити до матчу з повним бойовим настроєм та у всеозброєнні. Кияни зі стартових хвилин запропонували супернику високий пресинг на чужій половині поля, що спричинило швидкі голи. Тріо форвардів – Ратмір Заботський та Тимур Ткачов на флангах та Олександр Вологдін у центрі просто затерзали оборонців «Борусії», проводячи одну гольову атаку за іншою. Хлопці, які підмінили їх, Олександр Сергієнко, Назарій Шевченко і Макар Казановський продовжили розгром.

Відзначалися забитими м'ячами у цьому матчі не лише гравці групи атаки. Артур Бабенко і Артем Петрушка, які діяли в лінії оборони, відзначилися красивими голами після дальніх ударів. Підсумок зустрічі – 11:0 на користь «Динамо»!

Динамо Київ - Академія Борусії Дортмунд Лукаша Піщека - 11:0

У наступному матчі суперниками команди Володимира Анікєєва та Сергія Процюка стали господарі турніру – «Академія 21», на полях якої у критому манежі і проходять змагання. З перших хвилин господарі турніру, вражені грою команди із Києва, запропонували динамівцям агресивну гру в атаці. «Біло-сині» вміло блокували удари суперників, надійно грав і динамівський воротар Карим Бахрієв.

«Динамо» ж грало у свою гру та впевнено атакувало. Невдовзі до сітки воріт польської команди влетів перший гол, який арбітр не зарахував. Коли суперники перекривали всі зони біля своїх воріт, у хід пішли дальні удари. Після одного з них кияни вдало зіграли на добиванні, і рахунок було відкрито. Незабаром динамівці забили знову – після комбінації, в якій взяла участь вся команда, та фінального замикання прострілу з флангу – 2:0.

Динамо Київ - Академія 21 Краків - 2:0

Забезпечивши собі вихід у верхню вісімку команд, які у плей-офф поборються за трофей, динамівцям залишалося зіграти матч за перше місце у групі проти «Сталі» із Жешува. У той час як «біло-сині» усі свої попередні матчі виграли, «Сталь», яка, до речі, виступала в біло-блакитній, схожій на основну динамівську формі, виграла 3 матчі з чотирьох, а один програла. «Динамо» влаштовувала нічия щоб зберегти за собою перше місце в групі, тоді як супернику потрібна була перемога, щоб зрівнятися за очками з киянами і випередити за особистими зустрічами.

Гра розпочалася непросто для динамівців – суперник, явно добре навчений грати у незвичному для «Динамо» U11 форматі (6 польових гравців + голкіпер), запропонував нашій команді високий пресинг, і якийсь час динамівці не могли перейти до наступу. Однак коли лазівку таки знайшли, атака киян одразу виявилася ефективною – «сталевари» порушили правила у своєму штрафному майданчику і арбітр вказав на пенальті. Щоправда, шансом відкрити рахунок динамівці не скористалися – голкіпер «сталеварів» виграв дуель.

Гра поступово рухалася до свого завершення – рідкісної для подібних турнірів нульової нічиєї, проте на останній хвилині арбітр призначив ще один пенальті – тепер уже у ворота киян. Динамівський голкіпер Карім Бахрієв парирував пенальті, проте суддя попросив перевиконати удар, дочекавшись свистка. Цього разу м'яч опинився у сітці – одразу після голу пролунав і фінальний свисток.

Динамо Київ - Сталь Жешув - 0:1

Таким чином, «Динамо» посіло друге місце у своїй групі і тепер у чвертьфіналі зустрінеться в неділю вранці з «Термалікою» з Нецечі, яка посіла третє місце у своїй групі.

Підсумки групового етапу

Група А

1. «Сталь» Жешув – 12 очок

2. «Динамо» Київ – 12

3. «Вісла» Краків – 9

4.«Академія 21» Краків – 7

5.«Рух» Хожув - 4

6.Академія «Боруссії» Дортмунд – 0

 

Група B

1.«Краковія» Краків – 15 очок

2.«Скра» Ченстохова - 12

3. «Термаліка» Нецеча – 7

4. «Гарбарнія» Краків – 6

5.PAPN Краків - 4

6.«Академія Глова» Краків – 0

 

1/4 фіналу

«Сталь» Жешув – «Гарбарнія» Краків

«Динамо» Київ – «Термаліка» Нецеча

«Вісла» Краків - «Скра» Ченстохова

«Академія 21» Краків – «Краковія» Краків

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер