«Динамо» U11 стало володарем Кубка Лобановського-2022

«Динамо» U11 стало володарем Кубка Лобановського-2022

У неділю, 21 серпня, на базі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського на Нивках відбувся фінальний матч Кубка Лобановського серед команд U11 (футболісти 2012 року народження). У поєдинку за почесний кубок київські динамівці зустрілися з однолітками зі столичного ДЮСШ «Чемпіон». Відзначимо, що гра тривала один тайм у 25 хвилин на поле розміром 40 на 60 метрів.

«Біло-сині», незважаючи на спекотну погоду (гра розпочалася о 14:30, коли сонце найбільш активне), відразу захопили ініціативу, увімкнувши високі швидкості. Подовгу розігруючи комбінації, із багатьма передачами, в тому числі загострюючими, динамівці раз по раз турбували захист суперника, небезпечно пробиваючи з різних дистанцій – зокрема, особливо активними були капітан нашої команди Ульченко та Тополян, але чи то м’яч летів повз ворота, чи то надійно діяв у рамці воротар суперника, прізвище якого коментатор гри сказав, напевно, найбільше разів.

При цьому, кидаючи великі сили на атаку, «біло-сині» кілька разів могли й пропустити – благо, надійно зіграв наш голкіпер Повстюк.

У підсумку, після нульової нічиєї в основний час доля трофея вирішувалася в серії пенальті. Ульченко та Тополян свої спроби реалізували, а от Повстюк не дозволив суперникам забити у свої ворота, в одному випадку парирувавши удар свого колеги з ДЮСШ «Чемпіон», а в іншому йому на допомогу прийшла поперечина.

Склад «Динамо»: воротарі – Повстюк, Одніх, польові гравці – Мельниченко, Ульченко, Яценко, Тополян, Мозговий, Сатуновський, Шум, Часовський, Пляскін, Бороденко, Борисов, Головаш, Харкевич, Везута, Трегубець, Севрун, Горбач, Юшкович.

Фото kldf.ua


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер