«Динамо» U12 – бронзовий призер «Leo Cup»

«Динамо» U12 – бронзовий призер «Leo Cup»

На міжнародному футбольному турнірі, який проходить цими днями у Львові серед футболістів вікової категорії U12 (гравці 2010-го року народження), настав час вирішальних матчів. Нагадаємо, динамівці під керівництвом тренерів Сергія Бондаря та Олександра Стужука з першого місця у групі вийшли до чвертьфіналу, де обіграли чернівецьку ДЮСШ «Буковина» (1:0), а у півфіналі у серії пенальті поступилися господарям – львівському «Руху» (основний час завершився унічию 0:0). У підсумку, у матчі за третє місце наша команда зустрілася із київським «Локомотивом», який теж у серії пенальті поступився «Дачії» (Буйкани) – 3:2 (основний час зустрічі завершився унічию 1:1).

Вирішальний поєдинок з «Локомотивом» вийшов цікавим та багатим на події. Динамівці  помітно переважали суперника у багатьох компонентах гри та у підсумку впевнено перемогли із рахунком 3:0. Спочатку відзначився Тимур Калюжний, прийнявши м’яч після флангової передачі та у дотик спрямувавши його точно у сітку. Після цього у ворота динамівців було призначено пенальті, але наш воротар зміг впоратися з ударом з «позначки», зловивши м’яч. Спіймавши азарт, наші хлопці забили супернику ще двічі – автором дублю став Марк Цибульський. Спочатку він відзначився зі штрафного, а потім влучним ударом завершив чудово розіграну атаку: динамівці швидко вибігли до воріт суперника, пішла флангова передача, добре на пропуску м’яча зіграв Данило Мельниченко, відволікши на себе захисників, і Марк чітко реалізував вихід один на один із воротарем.

Відзначимо, що у фінальному поєдинку «Рух» мінімально переміг «Дачію» (Буйкани) – 1:0 та став переможцем змагань.

- Гра була достойна фіналу, адже зустрічалися два рівних за силою суперники, - зазначив після гри наставник «Динамо» U12 Сергій Бондар. – Наші попередні матчі із «Локомотивом» завжди були цікавими та напруженими. Сьогодні наші хлопці грали набагато організованіше та виконали усе, про що ми домовлялися з ними у роздягальні. Забили три м’ячі, але мали ще кілька хороших нагод відзначитися, тож рахунок міг бути ще більшим. Приємно, що не пропустили навіть з пенальті, адже на той момент рахунок був 1:0 на нашу користь, і цей одинадцятиметровий удар міг стати переломним у матчі. А так хлопці відчули додаткову упевненість та ще двічі забили самі.

На цьому турнірі ми отримали суттєвий багаж досвіду і тепер із хорошим настроєм повертаємося додому.

Під час урочистої церемонії нагородження переможців та учасників турніру організатори відзначили індивідуальними нагородами найкращих гравців у різних номінаціях – у складі кожної команди та за амплуа. Серед них опинилися і динамівці. Так, найкращим гравцем у складі нашої команди став Данило Хмельницький, а найкращим захисником турніру було визнано Назара Саракуцу.

Також динамівці отримали кубок та бронзові медалі змагань. Крім того усі бажаючі протягом чотирьох днів турніру мали нагоду виграти різноманітні призи від партерів та спонсорів турніру «Leo Cup» - три поїздки у Карпати, футбольні м’ячі, щитки, піццу, тощо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер