«Динамо» U11 – переможець «Кубка Валерія Лобановського»-2023

«Динамо» U11 – переможець «Кубка Валерія Лобановського»-2023

У неділю, 12-го березня, завершився Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Кубок Валерія Лобановського»-2023 серед дітей 2012 року народження, який проходив в місті Києві у критому манежі НТБ «Динамо» Київ (Конча-Заспа).

32 команди з різних куточків України змагалися за почесні трофеї турніру. Організаторами змагань виступили ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського за підтримки ГС «Федерація футболу міста Києва».

Найкращі команди України, неймовірні поєдинки фінальної стадії, непередбачувані результати поєдинків, жага до перемоги, максимальні швидкості, шалена самовіддача юних футболістів, інтрига до останньої секунди – все це «Кубок Валерія Лобановського».

Дух легенди світового футболу надавав сил юним футболістам. Боротьба точилася на кожному клаптику футбольного поля. Жодна з команд не хотіла поступатися перемогою. Футбольні пристрасті кипіли як на футбольному полі, так і в серцях юних футболістів. Батьки та вболівальники отримали масу задоволення та сплеск адреналіну від гри юних футболістів. До останньої хвилини команди боролися за призові місця в турнірі «Кубок Валерія Лобановського»-2023.

Переможці та призери турніру:

GOLD LEAGUE

1. «Динамо» (Київ)

2. «Атлет» (Київ)

3. «Зміна» (Біла Церква)

4. «Red Dragons» (Київ)

SILVER LEAGUE

1. КДЮСШ «Чемпіон» (Київ)

2. «Ворскла» (Полтава)

3. «Зміна» (Київ)

4. ФК «Вишневе» (Вишневе, Київська обл.)

Під час урочистої церемонії нагородження юні футболісти отримали призи з рук голови ГО «Київська ліга дитячого футболу» Володимира Величка та старшого тренера ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Юрія Ястербінського. Переможців та призерів турніру «Кубок Валерія Лобановського»-2023 нагородили кубками, медалями та дипломами.

Також почесними нагородами та подарунками відмітили найкращих гравців турніру у складах кожної команди. Серед динамівців перемогу у цій номінації отримав Назар Ульченко.

Дякуємо дітям за свято футболу, яке вони подарували усім присутнім. Це було неймовірно! Бажаємо дітям удачі, гарного настрою, веселих посмішок, мирного неба над головою.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення дитячих змагань.

А вже в п’ятницю, 17 березня, змагання за почесні трофеї «Кубка Валерія Лобановського»-2023 розпочнуть юні футболісти 2013 та 2014 років народження.

Результати ігор можна дізнатися за посиланням

Фото турніру переглядайте тут

Відео матчів – на YouTube каналі

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер