«Динамо» U12 побореться за третє місце на турнірі «Leo Cup»

«Динамо» U12 побореться за третє місце на турнірі «Leo Cup»

Цими днями у Львові проходить традиційний щорічний дитячий турнір «Leo Cup» серед команд вікової категорії U12 (футболісти 2010-го року народження), у якому бере участь і динамівська команда під керівництвом тренерів Сергія Бондаря та Олександра Стужука. Напередодні динамівці впевнено подолали груповий етап, перемігши FC Hansa з двозначним рахунком 11:0, ДЮСШ-1 – з результатом 3:1, «Майстер м’яча» 6:0 та зігравши унічию із другою командою «Руху» - 0:0. Таким чином, наша команда з першого місця вийшла до чвертьфіналу змагань, так званого, «Золотого фіналу» та продовжила боротьбу за головний трофей.

На цій стадії, згідно жеребкування, динамівці мали виявити сильнішого у протистоянні із чернівецькою ДЮСШ «Буковина», яка теж посіла перше місце у паралельній групі «E», здобувши перемоги у всіх чотирьох поєдинках. Матч вийшов вдалим для киян, переможець був визначений, завдяки єдиному голу у матчі, який забили кияни. Було помітно, що хлопці хотіли вийти у фінал, тому грали із великим бажанням та завзяттям, зробивши усе можливе, щоб пройти цього суперника.

У півфіналі «Динамо» U12 виходило на переможця пари «Лідер-Софія» (Київ) – «Рух» (Львів). У цьому протистоянні перемогу святкували львів’яни з рахунком 2:0, тож наша команда зустрілася саме з ними. Ця гра вийшла бойовою та непоступливою і завершилася унічию 0:0. Обидві команди демонстрували рівну гру, діючи самовіддано та викладаючись на полі на усі 100%. На жаль, динамівці не реалізували бодай один із своїх багаточисленних моментів. Кілька гострих атак провели і суперники, але теж безрезультатно. А одинадцятиметрові удари у післяматчевій серії пенальті краще пробили суперники – 2:1. Хоча спочатку усе складалося досить непогано для наших хлопців: перший удар вони реалізували, а суперник – ні. А потім другий удар парирував воротар львів’ян, а третій прийняла на себе стійка. Суперники ж свої спроби використали сповна.

Тож тепер у матчі за третє місце «Динамо» U12 зустрінеться із київським «Локомотивом», який теж у серії пенальті поступився «Дачії» (Буйкани) – 3:2 (основний час зустрічі завершився унічию 1:1). Цей поєдинок відбудеться завтра, 3-го жовтня, початок о 15.30.

- Матч з ДЮСШ «Буковина» нам вдався, могли вигравати із ще більшим рахунком, але і одного забитого м'яча вистачило для підсумкового позитивного результату, - зазначив після гри старший тренер «Динамо» U12 Сергій Бондар. - Що стосується півфінальної зустрічі з «Рухом», ми були більш агресивними, виглядали цікавіше, але трохи не вистачило спокою та розсудливості, коли відбирали м'яч. Гра йшла до забитого м'яча - хто б забив першим, той би і здобув перемогу у всьому матчі, не доводячи його до серії пенальті. Одинадцятиметрові удари - це лотерея, очевидно, сьогодні ми витягли невиграшний квиток.

Завтра в матчі за третє місце на нас також чекає дуже цікава гра з «Локомотивом». Це хороший сильний суперник, з яким у нас завжди виходять матчі, які заслуговують фіналу. Думаю, завтра ми теж отримаємо і задоволення від гри, і море корисної інформації для зростання футболістів. Сильно не засмучуємося, думаємо про завтрашній поєдинок, все-таки, у нас йде процес навчання. Зазначу, що ті ігри, які ми проводимо у фінальній частині, відповідають рівню турніру і дають нам хороший навчальний ґрунт.

- Перед грою з «Рухом» ви окремо не тренували пенальті?

- Звичайно, ми працюємо над цим компонентом. Але перед виїздом конкретно на цей турнір більше приділяли увагу іншим стандартним положенням - кутовим ударам і аутам. Що стосується пенальті, в цілому, ми знаємо, хто підходить до «позначки» спокійно, і хто може забити. Запитали у хлопців, хто впевнений, хто готовий, повірили в них, але трохи не вийшло.

- Наскільки добре знаєте «Локомотив», чи вже зустрічалися з цим суперником?

- Так, ми з ними перетиналися не раз і в фіналах, і в звичайних іграх, тому і ми їх добре знаємо, і вони - нас. Тож налаштовуємося і готуємося серйозно. Повторюся, завтра буде цікава гра.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер