«Динамо» U12 стало фіналістом турніру в Кракові

«Динамо» U12 стало фіналістом турніру в Кракові

У неділю, 29 травня, закінчився дводенний міжнародний турнір, в якому брало участь «Динамо» U-12 (футболісти 2010 року народження).

Команда вийшла з групи, посівши перше місце, обігравши «Гарбарнію» Краків (2:0) та румунський «Клуж» (3:0), а також зігравши внічію з «Гурнік» Забже. У чвертьфіналі юні динамівці зустрілися з варшавською «Легією» й також святкували перемогу (2:0), а у півфіналі мінімально переграли «Віслу» Краків – 1:0.

Таким чином у фіналі зустрілися дві команди, які на шляху до останнього матчу не пропустили жодного м'яча у власні ворота, «Динамо» Київ та «Локомотива» Загреб.

Із перших хвилин динамівці захопили ініціативу та створили кілька небезпечних моментів, але голкіпер хорватів був на висоті. «Локомотива» відповіла рядом стандартних положень та після одного з них забили м'яч у ворота киян.

Після забитого голу хорвати почали діяти впевненіше та розпочалася відкрита гра, команди дуже швидко проходили центральну частину поля та створювали багато небезпечних моментів, але на жаль динамівці змарнували свої нагоди, а загребські однолітки забили ще двічі. У підсумку друге місце для нашої команди. Також індивідуальну нагороду отримав динамівець Данило Довгий, який був визнаний найкращим гравцем турніру.

Сергій Бондар, тренер «Динамо» U12:

- Чудовий турнір, в якому організація була на найвищому рівні. Усі матчі проходили на центральному стадіоні «Вісли» Краків, це додавало мотивації юним гравцям. Усі суперники були дуже хорошого рівня і в жодному матчі не було очевидного фавориту, а саме такі матчі дозволяють вчитися, бачити свої вдалі напрацювання та помилки. Звичайно ми розчаровані, що у фіналі не змогли підібрати ключі до воріт суперника, адже ми створили достатньо моментів, щоб виграти цей матч, але реалізувати на жаль їх не змогли. Голкіпер суперника був в ударі та спіймав усе, також хорвати переважали нас в антропометрії і, дивлячись на них, здавалося, що ми граємо з суперниками 2008 року народження. Але нічого, я радий, тому що нам узагалі вдалося зібрати команду за межами нашої країни, тому рухаємося далі. Уже 5 червня на нас чекає наступний турнір у Нідерландах та ще три турніри в Польщі, Чехії та Португалії, які ми проведемо до кінця червня.

Тому продовжуємо працювати, щоб навіть у такі складні часи для нашої країни продовжувати традиції такого великого клубу, як «Динамо» Київ, та готувати молоде покоління, яке буде прославляти нашу країну!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер