«Динамо» U12 вийшло до чвертьфіналу турніру «Leo Cup»

«Динамо» U12 вийшло до чвертьфіналу турніру «Leo Cup»

З 30-го вересня по 3-є жовтня у Львові проходить традиційний щорічний дитячий турнір «Leo Cup» серед команд вікової категорії U12 (футболісти 2010-го року народження). Відзначимо, що до чвертьфіналу виходять лише по одній найкращій команді з кожної групи, а саме ті, що посядуть перше місце (усього 8 команд, так званий, «Золотий фінал»).

Здобувши дві перемоги у перший ігровий день, підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука у п’ятницю провели ще два матчі. У поєдинку з київською ДЮСШ-1 динамівці пропустили першими , але змогли не лише зрівняти рахунок, а і вийти вперед та закріпити свою перевагу. Наша команда майже усю гру провела біля воріт суперника, володіючи ініціативою та контролюючи м’яч. Але суперник діяв уважно та злагоджено в обороні, нейтралізуючи загрози біля власних воріт, які виникали регулярно. Удари наших гравців блокувалися, а після подач зі стандартних положень на м’ячі першими опинялися суперники. Наприкінці першого тайму, коли ніщо не віщувало біди, ДЮСШ-1 провела небезпечну контратаку, яка стала результативною. Завдяки влучному удару суперника на перерву динамівці пішли, мінімально поступаючись у рахунку.

У другому таймі «біло-сині» з подвійними силами пішли уперед, були наполегливими в атаці та скоро змогли зрівняти рахунок. Автором забитого м’яча став     Горбунов. А через кілька хвилин, спіймавши свою гру, динамівці вийшли уперед зусиллями Бабчука. Надалі наших хлопців було не зупинити. М’яч ще раз побував у воротах ДЮСШ-1, щоправда, і положення «поза грою», тож взяття воріт не було зараховане. Удари по воротах суперника сипалися, наче з рогу достатку, тож захисникам та воротарю доводилося добре постаратися, аби стримати тиск динамівців, які загрожували володінням суперника не лише з гри, а і після стандартних положень. Незадовго до фінального свистка третій м’яч забив Горбунов. Тож у підсумку – 3:1 – вольова перемога «Динамо» U12.

У заключному матчі групового етапу кияни зустрілися із харківським «Майстром м’яча». Гру наші хлопці традиційно розпочали активно, влаштувавши штурм воріт харків’ян та вже на початку поєдинку повели у рахунку. Автором влучного удару приблизно з лінії штрафного майданчика став Бабчук з передачи Гребельника. Через хвилину ще один результативний «постріл» вдався Горбунову, який, перебуваючи у схожій позиції, не залишив шансів воротарю. Після цього «Майстер м’яча» зміг відсунути гру від власних воріт та навіть наблизитися до динамівських володінь, але до по-справжньому небезпечних ударів справа не дійшла. Тим часом, біля протилежних воріт харків’ян після ударів наших футболістів у площину воріт виручив голкіпер.

На початку другого тайму ще один м'яч ледь не залетів у ворота «Майстра м'яча» - після удару динамівця сфера на кілька сантиметрів розминулася із поперечиною. Але вже наступний свій шанс кияни використали сповна: з подачею зі штрафного впорався воротар, відбивши м’яч перед собою, першим на добиванні опинився Власенко і спрямував м’яч у ворота, довівши рахунок до великого. Ще через хвилину відзначився Бабчук, знявши усі питання про переможця, щоправда, після його удару м’яч у свої ворота спрямував захисник. Перевага динамівців була відчутною та беззаперечною, тож не дивно, що незабаром у ворота суперника влетіли п’ятий і шостий м’ячі, автором яких стали Джеджело та Хабіб з пенальті. Ще одного разу наш гравець з пари метрів якимось дивом не влучив у порожні ворота. А у харків’ян запам’яталися два штрафні удари: після першого м’яч пролетів над самісінькою поперечиною, а з другим впорався наш воротар, який також вдало зіграв і після добивання. Тож ще одна велика перемога в активі динамівців – 6:0.

Таким чином, набравши 10 очок у чотирьох матчах, наша команда посіла перше місце у своїй групі та вийшла до чвертьфіналу змагань, продовживши боротьбу за головний трофей. Чвертьфінальні поєдинки відбудуться зранку у суботу, 2-го жовтня.

Нагадаємо, що організатори змагань проводять прямі відеотрансляції поєдинків турніру. Матчі «Динамо» U12 доступні за посиланням: https://www.youtube.com/c/LeoCup

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер