«Динамо» U12 взяло участь у міжнародному турнірі Puchar Wiosnu

«Динамо» U12 взяло участь у міжнародному турнірі Puchar Wiosnu

12-річні динамівці під керівництвом тренера Сергія Бондаря продовжують проводити тренувальний процес у Польщі. У квітні вони взяли участь у міжнародному турнірі Puchar Wiosnu. Загалом у змаганнях за головний приз боролися 16 команд, поділених на чотири групи по чотири учасники у кожній. Динамівці потрапили до групи “С” разом із польськими Reprezentacja Pszczyny, MKP Odra Wodzislaw та Akademia pilkarska 21. 

У перший ігровий день турніру наша команда провела три матчі та здобула три перемоги. Наші хлопці не залишили шансів Akademia pilkarska 21, забивши в її ворота чотири м'ячі, виявилися сильнішими за MKP Odra – 3:1 і святкували більш ніж впевнену перемогу над Reprezentacja Pszczyny – 9:0. 

Наступного дня у чвертьфіналі підопічні Сергія Бондаря зустрілися із командою APN SMS TYCHY. Про це поєдинку докладніше розповів старший тренер команди Сергій Бондар: 

- На перших хвилинах наш воротар, перебуваючи під пресингом і намагаючись зберегти м'яч, влучив у гравця команди суперника, і ми розпочали гру, програючи 0:1. Практично в наступній же атаці ми зрівняв рахунок, після цього створили дуже багато небезпечних моментів, але через те, що хлопці дуже хотіли виграти, давалося взнаки хвилювання і реалізувати свої моменти не вдалося. У підсумку матч закінчився внічию 1:1, а доля переможця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті, де удача була не на нашому боці. 

Інші два матчі ми виграли з великим рахунком, і в результаті посіли 5 місце. 

Хлопці дуже хотіли здобути перемогу у цьому турнірі, і це зіграло проти них, бо у вирішальні моменти нам не вистачило холоднокровності. Але ми не засмучуємося, а робимо правильні висновки і рухаємось далі, попереду на нас чекають турніри в Кракові, а також у Голландії та Франції, де рівень суперників буде дуже високий. Тому продовжуємо працювати і сподіваємося, що тільки перший млинець був грудкою, а далі все буде добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер