«Динамо» U12 зіграє на міжнародному турнірі «Pro Turnieje Cup 2021» у Польщі

«Динамо» U12 зіграє на міжнародному турнірі «Pro Turnieje Cup 2021» у Польщі

З 18 по 19 вересня у польському містечку Лихень Стари відбудеться міжнародний футбольний турнір «Pro Turnieje Cup 2021» серед команд вікової категорії U12 (футболісти 2010-го року народження).

На ньому буде представлене і київське «Динамо» двома командами під керівництвом тренерів Сергія Бондаря і Олександра Стужука.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 36 команд із Польщі, Португалії, Швеції, Хорватії, України, Угорщини, Литви та Латвії, поділених на 6 груп по 6 колективів в кожній. Перший склад «Динамо» потрапив до групи «B» разом із польськими командами «Лодзь» з однойменного міста, «Погонь» (Щецин), «Медзь» (Легніца), «Чемпіон» (Варшава) та «Мешко» (Гнезно).

А другий склад змагатиметься за вихід із групи «С» із шведським «Юргарденом» (Стокгольм), польськими «Ягеллонією» (Бялсток), «Одрою» (Ополе), AP «Рейса» (Познань) та «Урсусом» (Варшава).

Також у змаганнях бере участь ще одна українська команда – львівський «Рух», який теж представлений на змаганнях двома складами. Серед інших учасників – португальський «Порту», хорватський «Хайдук» (Спліт), литовські «Be1» (Каунас) та ФА «Вільнюс», угорський МТК «Будапешт», латвійська «Рига», польські «Гурнік» (Забже), вроцлавська академія, «Варта» (Познань), «Відзєв» (Лодзь), GKS (Белхатов) та інші.

До міста Лихень Стари динамівці прибули у п’ятницю, 17-го вересня. Після обіду і відпочинку обидві команди провели тренування на одному з полів, де завтра їм доведеться грати.

Поєдинки відбудуться 18-го та 19-го вересня. Ігри складатимуться із одного тайма тривалістю 22 хвилини у форматі 8 польових гравців + воротар на півполя. Команди, що посядуть перші два місця у своїх підгрупах, вийдуть до другого, «чемпіонського», групового етапу, де зможуть продовжити боротьбу за перемогу. Решта зіграє у «золотій», «срібній» та «бронзовій» зонах, де теж будуть розіграні призи. На другому груповому етапі 12 найкращих команд будуть поділені на дві підгрупи, де теж за круговою системою зіграють кожна з кожною. За підсумками колективи, що наберуть найбільшу кількість очок та посядуть перше місце у своїх секстетах, зустрінуться у фіналі, команди, що стануть другими – зіграють у матчі за третє місце, треті – розіграють п’яте місце і т.д.

Після завершення турніру переможці та призери отримають почесні кубки і медалі, а також будуть визначені найкращі гравці в окремих номінаціях.

До вашої уваги календар матчів першого групового етапу за участі «Динамо» U12 (перша команда):

18 вересня, субота

10:00 (тут і далі час київський) «Медзь» (Легніца) - «Динамо» (Київ)

10:50 «Чемпіон» (Варшава) - «Динамо» (Київ)

12:05 «Динамо» (Київ) – «Погонь» (Щецин)

13:20 «Динамо» (Київ) – «Лодзь»

14:35 «Мешко» (Гнезно) - «Динамо» (Київ)

До вашої уваги календар матчів першого групового етапу за участі «Динамо» U12 (друга команда):

18 вересня, субота

10:00 «Динамо» (Київ) – «Ягеллонія» (Бялсток)

10:50  «Динамо» (Київ) - «Одра» (Ополе)

11:40 «Динамо» (Київ) - «Юргарден» (Стокгольм)

12:30  «Урсус» (Варшава) - «Динамо» (Київ)

13:20 «Рейса» (Познань) - «Динамо» (Київ)

Виступи команди «Динамо» U12 на турнірі «Pro Turnieje Cup 2021» буде висвітлено на офіційному клубному сайті. Слідкуйте за матчами та результатами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер