«Динамо» U13 – бронзовий призер Pro-Turnieje Lichen Cup у Польщі

«Динамо» U13 – бронзовий призер Pro-Turnieje Lichen Cup у Польщі

Через тиждень після перемоги в турнірі Pro-Turnieje Lichen Cup за своїм віком, юні динамівці взяли участь у цьому ж турнірі за віковою категорією 2009 року.

На груповій стадії «біло-сині» посіли друге місце, здобувши дві перемоги (над Miedź Legnica – 3:1 та Górnik Łęczna – 1:0) та зазнавши двох поразок (від Polonia Warszawa – 0:4 та Znicz Pruszków – 0:1). У «золотій» групі динамівці тричі перемогли (Arka Gdynia – 1:0, Garbarnia Kraków – 2:0 та Jaguar Gdańsk – 1:0) та зазнали однієї поразки (від вільнюського «Жальгіріса» – 0:2).

Зрештою наша команда стала бронзовим призером. Найбільше м'ячів у складі нашої команди забив Ілля Кургузов (3 голи), а найкращим півзахисником турніру було визнано Всеволода Борисова.

Сергій Бондар, старший тренер «Динамо» U14:

- Це був чудовий іспит для команди, яка вісім місяців живе, як одна сім'я, далеко від дому. І я вважаю, що хлопці склали його на тверду «четвірку» за п'ятибальною шкалою. Суперники перевершували нас в антропометрії і хлопцям було не просто, але вони молодці – і за якістю самої гри ми дуже здорово виглядали, та й силову боротьбу своїм опонентам, які в кращому разі були на голову вищими, ми теж не програвали. Тому приємна картинка, багато інформації, і найважливіше, що ми побачили на цьому турнірі – це згуртованість хлопців, вони справді були командою, виявили характер, спортивну агресію та бажання перемагати будь-якого суперника.

Зараз на нас чекає дорога додому, де ми дамо дітям час для відпочинку, після чого готуватимемося далі, оскільки вже в січні на нас чекає серія топтурнірів у Нідерландах, де ми зустрінемося з провідними школами Європи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер