«Динамо» U13 стартувало з перемоги в чемпіонаті Катовицько-Сосновецького регіону

«Динамо» U13 стартувало з перемоги в чемпіонаті Катовицько-Сосновецького регіону

Сьогодні стартував перший тур чемпіонату Катовицько-Сосновецького регіону в Польщі. Оскільки команда «Динамо» U-13 продовжує своє навчання за межами України, а саме у Польщі, їм надали можливість брати участь у чемпіонаті з командами на рік старшими в категорії U-14.

У першому турі юні динамівці зустрілися з командою «Орбіта» (Буковно). Старт вийшов вдалим і наші хлопці виграли матч із рахунком 5:0. У першому таймі після подачі з кутового ударом головою рахунок відкрив Тимур Калюжний, а подвоїв його Герман Конаровський, реалізувавши вихід віч-на-віч із воротарем після сольного проходу флангом. У другій половині дублем відзначився Хабіб Деміан, а крапку в матчі поставив новачок команди Захар Осьмухін.

Сергій Бондар, старший тренер «Динамо» U13:

- Тяжка гра, незважаючи на такий розгромний рахунок, у цій категорії поляки грають матчі вже два тайми по 40 хвилин, порівняно з нашим чемпіонатом 2 х 30. Тому функціонально нашим хлопцям було непросто витримати таке навантаження, але, з іншого боку, вся наше обойма отримала достатню кількість ігрового часу, щоб закріпити тренувальний матеріал.

Загалом ми раді можливості брати участь в офіційних змаганнях, адже в сумі з виїзними турнірами, які на нас чекають цього року, наша команда отримає чудову можливість рухатися вперед у своєму розвитку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер