«Динамо» U13 із трьома перемогами вийшло до чвертьфіналу Utmost Cup

«Динамо» U13 із трьома перемогами вийшло до чвертьфіналу Utmost Cup

У Вінниці проходить міжнародний юнацький турнір Utmost Cup, у якому беруть участь команди вікової групи U13 (футболісти 2009 року народження).

Київське «Динамо» (тренер Руслан Попов) потрапило до групи Е, де суперниками нашої команди стали кишинівський «Зімбру», чернівецька «Буковина» та ФШ «Харків». На груповій стадії матчі складалися із двох таймів по 25 хвилин.

Поєдинком проти представника Молдови «біло-сині» стартували на турнірі, розгромивши суперника – 9:1, потім також з упевненим рахунком обіграли «Буковину» – 3:0, і в завершальному поєдинку мінімально здолали ФШ «Харків» – 1:0. У результаті з першого місця у групі наша команда вийшла до чвертьфіналу турніру.

Про виступ своїх підопічних у групі розповів тренер «Динамо» U13 Руслан Попов.

«З першої гри проти «Зімбру» хлопці показали свій настрій, що ми приїхали перемагати та захистити чемпіонський кубок, завойований минулого року. У поєдинку з «Буковиною» гра давалася нелегко, але наприкінці першого тайму заробили та реалізували пенальті, спростивши собі завдання на другий тайм. А в заключній грі з ФШ «Харків» суперник повністю побудував свою гру від оборони, роблячи акцент на нейтралізації наших сильних якостей, але нам вдалося знайти свій момент, щоб забити переможний м'яч. Тепер ми у чвертьфіналі зустрінемося із луцьким «Адреналіном». На стадії плей-оф уже гратимуть виключно переможці своїх груп (лучани здобули дві перемоги та одного разу зіграли внічию при різниці м'ячів 6:3), матчі складатимуться з двох таймів по 30 хвилин, тож усі ігри будуть цікавими.

Додам, що на турнір наша команда приїхала з 19 футболістами у складі, на яких ми розраховуватимемо вже наступного року, коли хлопці вже виступатимуть у чемпіонаті України у віковій категорії U14».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер