«Динамо» U13 - переможець Utmost Cup у Вінниці!

«Динамо» U13 - переможець Utmost Cup у Вінниці!

У неділю, 31 жовтня, у Вінниці завершився міжнародний дитячий турнір Utmost Cup, в якому брали участь команди вікової категорії U13 (футболісти 2009 року народження).

У півфіналі підопічні Руслана Попова зустрічалися зі столичним «Атлетом», і завдяки єдиному м’ячу, забитому в середині другого тайму, здобули важку перемогу – 1:0, а у фіналі розгромили ще одну київську команду «Чемпіон» – 6:1.

Про виступ своєї команди у вирішальних матчах турніру розповів тренер команди «Динамо» U13 Руслан Попов.

«Півфінал із «Атлетом» вийшов складним, адже у складі суперника виступала група наших футболістів, які нинішнім літом, після об’єднання двох команд в одну, пішли саме до цієї команди. Хлопці, напевно, хотіли довести, що дарма їх відпустили. Хоч гра й вийшла напруженою, але наші футболісти показали свій рівень та технічну майстерність, і після подачі зі штрафного забили єдиний м’яч.

Фінал же вийшов легшим для нас. Чесно кажучи, ми перший раз грали з «Чемпіоном». Я їх перший раз побачив на турнірі, але розповів хлопцям, як грають суперники, і вони були готовими до матчу. З перших хвилин узявши гру під свій контроль, наші футболісти показали свою налаштованість, звідси й такий великий результат.

Приємно, що наші хлопці забивають зі стандартів – у півфіналі, у фіналі. Значить, недарма відпрацьовуємо їх на тренуваннях. Але при всій кількості забитих м’ячів ще дуже багато не забиваємо. Будемо продовжувати працювати над реалізацією.

Організатори виділили трьох гравців нашої команди. Іван Тітенко став найкращим гравцем «Динамо», Ренат Висоцький – найкращим бомбардиром, а Данило Дячок визнаний найкращим гравцем турніру. Але вони стали найкращими завдяки команді, всі футболісти добре проявили себе. Далі будемо працювати, щоб вони розвивали свої найкращі якості та досягали більших висот.

Після повернення з турніру продовжимо участь у чемпіонаті Києва та розіграші Кубка міста».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер