«Динамо» U13 забило вісім м'ячів та вийшло до півфіналу Utmost Cup

«Динамо» U13 забило вісім м'ячів та вийшло до півфіналу Utmost Cup

У п'ятницю, 29 жовтня, у Вінниці продовжилися баталії на турнірі Utmost Cup, який проводиться серед футболістів вікової категорії U13 (2009 року народження).

Київське «Динамо» (тренер – Руслан Попов), яке стало першим у своєму квартеті, грало у чвертьфіналі з луцьким «Адреналіном», який також тріумфував у своїй групі. Боротьби на полі не вийшло – біло-сині розгромили суперника з рахунком 8:0, і тепер за вихід до фіналу боротимуться зі столичним «Атлетом».

Про перемогу своїх підопічних у матчі з «Адреналіном» розповів тренер «Динамо» U13 Руслан Попов.

«Чесно кажучи, не очікували, що буде настільки великий рахунок – все ж таки нам протистояв переможець своєї групи. Але суперник не створив нам жодних проблем, гра проходила на одній половині поля, що й вилилося в таку кількість забитих м'ячів. Добре, що хлопці не зупинялися та продовжували бігти вперед, оскільки для власного задоволення необхідно забивати якнайбільше, оскільки реалізація у нас, як і раніше, бажає кращого.

Наша гра побудована на вертикальних передачах, тому футболісти біжать уперед, демонструють хорошу спортивну агресивність. Наслідком цього стали три м'ячі, які нам вдалося забити вже в першому таймі, коли наш нападник Висоцький вдало грав на добиванні після сейвів воротаря.

У півфіналі нам протистоятиме «Атлет». Сподіваємося, що суперник чинитиме нам гідний опір. Про команду поки що нічого не можу сказати, оскільки в чемпіонаті Києва ми граємо з хлопцями, які на рік старші за нас. Думаю, буде цікава гра».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер