«Динамо» U14 перемогло Ford Niehl U15 у товариському поєдинку

«Динамо» U14 перемогло Ford Niehl U15 у товариському поєдинку

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) продовжують проводити підготовку у Німеччині, куди їх запросив ФК «Кельн», надавши динамівцям можливість повноцінно тренуватись та проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями. У Німеччині хлопці працюють під керівництвом тренерів Юрія Ястребінського, Юрія Дмитруліна, Євгена Лозинського, Миколи Іщенка, Максима Козлюка та Володимира Іконнікова.

У п’ятницю, 2-го вересня, команда вікової категорії U14 під керівництвом тренерів Миколи Іщенка та Юрія Ястребінського провела товариську зустріч із аматорським клубом Ford Niehl, головна команда якого виступає у сьомому дивізіоні чемпіонату Німеччини. Через те, що наші команди поки що працюють не у повному складі, до участі у грі були також залучені і кілька футболістів вікової категорії U15 (тренер Євген Лозинський). Щоб поєдинок вийшов цікавішим, суперник виставив на матч із киянами колектив на рік старший. Поєдинок тривав два тайми по 35 хвилин, вийшов цікавим та результативним.

Впоравшись зі стартовим натиском суперника, динамівці перемістили гру на чужу половину поля. Німці намагалися виманити наших футболістів на себе, але кияни не піддавалися, строго тримаючи порядки. Наші хлопці вчасно вступали у відбір м’яча та проводили небезпечні атаки, втім, справа до ударів по воротах не доходила. А невимушені втрати м’яча призводили до гострих випадів на ворота українців. В одному з таких моментів м’яч лише дивом не влучив у площину воріт після удару суперника здалеку над воротарем. Ще одного разу господарі виконали кутовий удар, але і зі стандартного положення отримати вигоду гравцям Ford Niehl не вдалося.

Киянам вдавалися стрімкі виходи до воріт німців, але кожного разу не вистачало точної останньої передачі. Коли наші гравці опинялися у штрафному майданчику, їхні удари та простріли блокувалися суперником. Але одного разу господарі не встигли за нашим гравцем і вимушені були фолити у власному штрафному майданчику, штовхнувши у спину Перкатюка – пенальті чітко реалізував сам постраждалий, вивівши свою команду уперед.

Далі на певний час суперники відсунули гру від власних воріт. Ще один кутовий завершився несильним ударом головою чужого нападника, але Володько спокійно забрав м’яч. Біля протилежних воріт динамівцям вдавалися хороші проходи флангами, де активними були Марченко та Висоцький, і один з них ледь не завершився взяттям воріт, але наш футболіст пробив у ближній кут замість дальнього – і воротар забрав м’яч.

Щойно розпочався другий тайм, як Кирило Рибак подвоїв перевагу українців. Незважаючи на те, що він не вирізняється високим зростом, свій м’яч наш півзахисник забив головою після навісної передачі. Надалі динамівці продовжили володіти ініціативою та не відходили від чужих воріт, тож не дивно, що дуже скоро глядачі побачили ще два забиті м’ячі, які наші футболісти забили з різницею водну хвилину – спочатку відзначився Єрмак ударом метрів з 13-ти, а потім – Заболотюк, який влучним ударом завершив чергову вдалу атаку киян.

Що стосується суперника, Ford Niehl підходив до воріт Роєнка лише під час стандартних положень, але гості правильно вишиковували стінку, тож до справжньої загрози справа не доходила. А ось кияни змогли реалізувати ще одну свою нагоду – автором п’ятого м’яча став Заболотюк, який записав до свого активу дубль.

У час, що залишився до фінального свистка, наші хлопці могли ще не раз забити, зокрема, хороші моменти мали Заболотюк та Марченко, але нашим хлопцям трохи не вистачило влучності.

Зазначимо, що на наступний тиждень заплановано ще дві гри з Ford Niehl. Свої матчі із цим суперником зіграють динамівські команди двох інших вікових груп – U15 та U16, а німці будуть представлені колективами на рік старшими.

Товариський матч

Ford Niehl U15 - «Динамо» U14 – 0:5 (0:1)

«Динамо»: 1. Володько (12. Роєнко, 36; 1. Олейник, 56), 20. Пушкар, 21. Криулін (4. Панімаш, 36), 5. Соломченко, 16. Перкатюк, 21. Кушенко (8. Єрмак, 36), 10. Дячок (Лозинський, 59), 4. Богомолов (17. К. Рибак, 36), 15. Марченко, 6. Висоцький (10. Романюк, 36), 14. Саричев (2. Заболотюк, 36).

Голи: Перкатюк (20, з пен.), Рибак (38), Єрмак (42), Заболотюк (43, 56).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер