«Динамо» U14 святкувало перемогу з розгромним рахунком над Adler Dellbruck

«Динамо» U14 святкувало перемогу з розгромним рахунком над Adler Dellbruck

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) продовжують проводити підготовку у Німеччині, куди їх запросив ФК «Кельн», надавши динамівцям можливість повноцінно тренуватись та проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями.

У неділю, 11-го вересня, команда вікової категорії U14 під керівництвом тренера Миколи Іщенка провела чергову товариську зустріч із однолітками з клубу Adler Dellbruck, що поблизу Кельна. Як і у минулих матчах, динамівці виставили змішаний склад, адже поки що наші команди працюють не з повним набором гравців. Цього разу до участі у грі були також залучені і кілька футболістів вікової категорії U15 (тренер Євген Лозинський). Поєдинок тривав два тайми по 35 хвилин, вийшов видовищним та результативним.

Цього разу наші хлопці грали з командою значно нижчою за рівнем у багатьох компонентах: за майстерністю, досвідом та фізичною підготовкою. Суперник не зміг чинити гідного супротиву, тому вийшло скоріше тренування з підвищеною відповідальністю. Наші хлопці отримали необхідне навантаження та добре рухалися.

Кияни почали забивати вже з першої хвилини і не зупинялися до самого фінального свистка. Описувати усі 14 забитих м’ячів, мабуть, немає сенсу, зазначимо лише, що покером у другому таймі відзначився Левринець-Чиргадзе, вийшовши на заміну, по два м’ячі записали на свій рахунок Єрмак, Дячок та Богомолов.

Гості володіли повною перевагою та створили безліч небезпечних моментів. Окрім майже півтора десятка тих, які вдалося втілити у забиті м’ячі, наші хлопці могли відзначитися ще щонайменше з десяток разів, але їх підвела реалізація. Протягом матчу суперник лише кілька разів зміг перейти на динамівську половину поля та лише одного разу наблизитися до воріт.

Тож перемога українців із двозначним рахунком стала закономірною і справедливою. Наступна товариська зустріч для наших команд запланована на п’ятницю, 16 вересня. Динамівська команда вікової категорії U15 зустрінеться із «Майнцем».

Товариський матч

Adler Dellbruck U14 - «Динамо» U14 – 0:14 (0:6)

«Динамо»: Володько (Пожар, 36), Соломченко, Понимаш, Марченко (Висоцький, 36), Криулін, Єрмак, Дячок, Кушенко (Левринець-Чиргадзе, 36), Богомолов, Пушкар (гравець на перегляді, 36), Саричев (Заболотюк, 36).

Голи: Єрмак (1, 31), Дячок (8, 47), Богомолов (10, 38), автогол (17), Соломченко (35), Левринець-Чиргадзе (41, 45, 55, 65), Пушкар (58), Кушенко (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер