«Динамо» U14 візьме участь у міжнародному турнірі Ruh Cup у Львові

«Динамо» U14 візьме участь у міжнародному турнірі Ruh Cup у Львові

З 24-го по 27-е лютого у Львові відбудеться другий за ліком турнір Ruh Cup 2022, організатором якого є ФК «Рух». Змагання проходитимуть серед гравців вікової категорії U14 (футболісти 2008-го року народження). На ньому буде представлене і київське «Динамо» під керівництвом тренерів Артема Яшкіна та Віктора Мороза.

Команди цієї вікової категорії гратимуть у форматі 10 польових гравців + воротар на полі стандартного розміру, матчі складатимуться з двох таймів по 20 хвилин. Матчі турніру пройдуть на полях академії футболу «Рух».

У змаганнях візьмуть участь 24 команди, поділених на чотири групи по шість колективів у кожній. Серед учасників турніру – представники України та Молдови, серед яких «Дачія», яка представляє столицю Кишинів, а також «Верес», «Олександрія», команди структури ФК «Рух» та інші.

Динамівці потрапили до групи «B» разом із львівським ДЮСШ «Рух», молдовською «Дачією», черкаським «Дніпром 80», ДЮФК «Атлетик» (Одеса) та ФК «Здолбунів».

Матчі групового етапу відбудуться 24-го та 25-го лютого. У перший ігровий день кияни зустрінуться з ДЮСШ «Рух» (початок о 9.00) молдовською «Дачією» (початок об 11.00) та ФК «Здолбунів» (початок о 13.00), а у другий поміряються силами з «Дніпром 80» (початок о 10.20) та ДЮФК «Атлетик» (початок о 12.20).

За регламентом турніру після завершення першого групового етапу відбудеться поділ команд на Золоту та Срібну ліги (перші три команди потрапляють до Золотої ліги та продовжать боротьбу за перемогу на турнірі, а ті, що посіли місця четвертого по шосте – до Срібної та розіграють між собою місця з 13-го по 24-те.). 12 команд Золотої ліги будуть поділені ще на чотири групи по три колективи у кожній. Так само і представники Срібної ліги.

Результати матчів усіх учасників змагань будуть доступні на сайті організатора змагань.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів динамівців на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер