«Динамо» U15 перемогло FSV «Франкфурт» U15 в контрольному поєдинку

«Динамо» U15 перемогло FSV «Франкфурт» U15 в контрольному поєдинку

Неділя, 12-го лютого, виявилася насиченою у календарі двох динамівських команд, які перебувають у німецькому місті Кельн. Дві групи хлопців вікових категорій U15 (футболісти 2008 року народження) та U16 (гравці 2007-го року народження) після тижня тренувань провели чергові товариські матчі – цього разу з FSV «Франкфурт».

Обидві гри пройшли у Франкфурті-на-Майні на одному з полів тренувальної бази німців. Після старших партнерів, які у своєму матчі у напруженій боротьбі поступилися на рік старшому супернику з рахунком 2:3, на поле вийшли молодші динамівці під керівництвом Євгена Лозинського. Проти них суперник виставив хлопців такого самого віку – U15. Гра вийшла непростою, але цікавою та результативною.

Зазначимо, що на поєдинку були присутні директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко, який у цей час перебував у Кельні, та голова благодійної організації Ukrainehilfe Salchendorf та першого фан-клубу київського «Динамо» Юрій Дуленчук, який активно допомагає динамівцям з перших днів їхнього перебування у Німеччині.

Обидві команди активно розпочали поєдинок, на удар господарів зреагував Роєнко, а одразу після цього біля протилежних воріт небезпечного удару завдав Федоренко. Кожна з команд намагалася усі свої атаки завершати ударами по воротах, тож нашому воротарю довелося ще кілька разів вступати у гру та виручати свою команду. У відповідь на ударну позицію партнери виводили Кучерявого, але Максима на мить випередив голкіпер, забравши м’яч. Втім, своїм наступним моментом Наш нападник скористався сповна: відгукнувшись на передачу Федоренка, Кучерявий відправив м’яч у сітку – 1:0.

Продовжити починання партнера міг Андрейко, але на його удар з середньої відстані зумів зреагувати воротар. Гості перевели гру на чужу половину поля, тож у середині першої половини зустрічі основні події відбувалися біля воріт німців. Господарі намагалися створити напругу біля воріт українців, в основному, лише після стандартних положень. Дальнього удару з-за меж штрафного майданчика завдавав Люсін – вище воріт.

Усі ці події відбулися за 10 хвилин після першого забитого нашими хлопцями м’яча. А коли цей проміжок завершився, динамівцям вдалося відзначитися ще раз: дубль оформив Кучерявий, який відгукнувся на передачу Кирила Рибака та майстерно переграв воротаря. Українцям гра давалася, тож наступні забиті м’ячі не змусили на себе довго чекати: до великого рахунок довів Андрейко чудовим ударом майже у «дев’ятку», а менше, ніж через хвилину Іван також став автором дубля, відзначившись ударом у ближній кут воріт.

Другий тайм розпочався із неприємності для гостей – гравці «Франкфурта» скористалися помилкою у захисті киян, розіграли м’яч у штрафному майданчику та вразили дальній кут, дещо скоротивши відставання у рахунку. На певний час гра перемістилася до воріт киян, динамівці ж діяли на контратаках. Господарі докладали великих зусиль, щоб забити ще, але у двох моментах виручив Манько. Втім, скоро не допоміг і він, коли суперники змогли заштовхати м’яч у сітку.

Динамівцям вдавалися хороші атаки, обведення та подачі з флангів, але не вистачало найголовнішого – забитих м’ячів. В цьому компоненті успішнішим був суперник, якому наші хлопці дозволили відзначитися втретє ударом у дальній кут воріт. Усі ж спроби киян господарі нейтралізували на підступах до власного штрафного майданчика або вже у ньому. У підсумку, гравці «Франкфурта» зробили майже неможливе – забили четвертий м’яч, здійснивши неймовірний камбек у другому таймі.

Але довго радіти супернику гості не дозволили – Люсін скористався невпевненими діями воротаря під час стандартного положення та прямим ударом зі штрафного забезпечив перемогу своїй команді незадовго до фінального свистка.

Зазначимо, що свій наступний контрольний поєдинок «Динамо» U16 проведе наступної суботи, 18-го лютого проти однолітків з ФК «Дюрен».

Товариський матч

FSV «Франкфурт» (Франкфурт-на-Майні) U15 - «Динамо» U15 – 4:5 (0:4)

«Динамо»: Роєнко (Манько, 36), Сергієнко, Коновалов, Петренко, Перкатюк (Романюк, 43), Романюк (Кушенко, 36), К. Рибак, Люсін (к), Федоренко (Кузминський, 43), Андрейко (Гродзінський, 43), Кучерявий (Левринець, 43).

Голи: (38) (48) (58) (63) – Кучерявий (17, 27), Андрейко (30, 31), Люсін (64).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер