«Динамо» U15 перемогло «Віслу» U15 у товариському поєдинку – 3:0

«Динамо» U15 перемогло «Віслу» U15 у товариському поєдинку – 3:0

У польському Кракові дві динамівські команди вікових категорій U17 (футболісти 2005-го року народження) під керівництвом тренерів Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка і U15 (футболісти 2007-го року народження), яких очолюють тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський, розпочали товариські зустрічі. Спочатку кияни помірялися силами зі своїми однолітками із «Вісли». Ігри проходили на відкритому повітрі на штучному полі сучасного покоління. Грали команди два тайми по 40 хвилин.

Як і у попередньому поєдинку 17-річних футболістів, сильний вітер та дощ були незмінними супутниками команд і цього разу, погода покращилася лише у другому таймі. Поєдинок завершився впевненою перемогою киян з рахунком 3:0, причому усі м’ячі наші хлопці забили у другому таймі.

Суперники розпочали поєдинок активно, причому гравці «Вісли» на правах господарів одразу вирішили показати, з ким кияни мають справу, та створили кілька загроз біля воріт Моїсеєва та одного разу навіть влучили у стійку. Але, впоравшись зі стартовим натиском поляків, динамівці вирівняли гру та відсунули її подалі від власних воріт. З кожною атакою кияни усе ближче підходили до володінь «Вісли». Перспективними були подачі зліва у виконанні Драгана , здорово у ближній кут пробивав Губенко – воротар зреагував.

Голкіпер поляків ще не одного разу рятував свою команду, переводячи м’яч на кутовий, але і після стандартних положень спрямувати м’яч у ціль динамівцям не вдавалося. З-за меж штрафного майданчика низом пробив Драган – воротар м’яч забрав. Ніхто із футболістів не хотів поступатися, тож часом гра носила доволі шорсткий характер з великою кількістю єдиноборств. Останні хвилини тайму команди провели на зустрічних курсах, але, незважаючи на два поспіль кутових удари, які наша команда виконала перед свистком на перерву, до забитих м’ячів справа так і не дійшла.

Нетривала перерва добре вплинула на киян: щойно розпочався другий тайм, як у продовж кількох хвилин наша команда відзначилася двічі: спочатку після хорошої подачі кутового у виконанні Драгана головою вдало зіграв Попов, а через кілька обертів секундної стрілки українці забили вдруге: атаку розпочав Губенко, який віддав передачу Букатому, той ще далі на Вариводу, Дмитро з м’ячем наблизився до штрафного майданчика справа та зробив простріл, на який відгукнувся Драган і переправив м’яч у сітку, подвоївши рахунок. На таку зухвалість «Вісла» відповіла дуже активними діями в атаці і була близькою до того, аби скоротити відставання у рахунку. Але деякі удари господарів прийшлися вище воріт, а у деяких моментах свою команду виручив Моїсеєв.

За 10 хвилин до фінального свистка динамівці залишилися у меншості – за грубу гру на думку арбітра, був вилучений Черчукан. Але навіть у такій ситуації гості не збавили обертів та продовжували іти вперед. Така наполегливість виявилася ефективною і незабаром привела до третього взяття воріт. Гол записав до свого активу Бурлаков. Хлопці розіграли кутовий, послідувала передача на дальню стійку, яку вдало і замкнув Максим, встановивши остаточний рахунок – 3:0.

Контрольний матч. U15

«Вісла» (Краків) - «Динамо» (Київ) – 0:3 (0:0)

«Динамо»: 23. Моїсеєв, 2. Рибак (4. Білий, 41), 14. Михайленко, 3. Литвин (5. Варивода, 41), 9. Дехтяр (21. Дорошенко, 65), 6. Човгаленко, 17. Белев’ят (22. Бурлаков, 50), 26. Губенко (20. Макаров, 60), 16. Букатий (15. Черчукан, 51), 10. Драган (9. Дехтяр, 75), 13. Богданов (8. Попов, 41).

Голи: Попов (42), Драган (46), Бурлаков (70)

Вилучений: Черчукан (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер