«Динамо» U15 – переможець турніру PSV LV у Дюсельдорфі

«Динамо» U15 – переможець турніру PSV LV у Дюсельдорфі

4-го березня у німецькому місті Дюсельдорф відбувся дитячо-юнацький футбольний міні-турнір PSV LV серед футболістів 2008-го року народження (вікова категорія U15). На ньому було представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренера Євгена Лозинського. У змаганнях взяли участь 4 команди, які зіграли між собою по три матчі – за їх підсумками було визначено переможця. Ігри складалися з одного тайму, який тривав 35 хвилин.

Першим суперником динамівців стала німецька команда Spvg Oberrad. Через коротку тривалість ігор, багато часу на розкачку не було. Тож після кількох хвилин розвідки динамівці перейшли до рішучих дій. Кучерявий, опинившись з м’ячем справа, обіграв воротаря та влучно пробив по центру воріт, забезпечивши перевагу своєї команди. Через кілька хвилин зміцнив перевагу Федоренко, який поцілив у ближній від воротаря кут. А у наступній атаці рахунок до великого довів Рибак: після розіграшу м’яча на фланзі, послідувала прострільна передача до штрафного майданчика, яку Кирило вдало замкнув.

Незабаром дубль оформив Кучерявий: відгукнувшись на своєчасну передачу Люсіна, він опинився на ударній позиції та лівою ногою спрямував м’яч у дальній кут воріт. Протягом гри у киян було ще безліч можливостей, щоб відзначитися, але на удари у площину воріт Кучерявого, Левринця, Люсіна, Андрейка та Федоренка реагував воротар. Але п’ятий м’яч таки побував у воротах німців: після довгої позиційної атаки Левринець вразив правий від себе кут воріт.

Усе, на що спромігся суперник – забити м’яч престижу за 10 хвилин до фінального свистка. Відповіли українці гідно – двома забитими м’ячами. Але спочатку Романюк здалеку пробив у поперечину. Незабаром Кучерявий реалізував ще один свій момент, ставши автором хет-трика. А остаточний рахунок 7:1 на користь «Динамо» встановив Люсін: Романюк зі своєї половини поля вивів його до воріт, і Павло сильним потужним ударом спрямував м’яч у сітку.

«Spvg Oberrad» U15 - «Динамо» U15 – 1:7

«Динамо»: Роєнко, Панімаш, Петренко, Коновалов, Романюк, Люсін, К. Рибак, Федоренко, Андрейко, Кучерявий, Левринець.

Голи: (26) – Кучерявий (5, 15, 29), Федоренко (8), К. Рибак (9), Левринець (24), Люсін (31).

Після нетривалого відпочинку другий поєдинок кияни провели проти команди Ratingen. Наша команда знову з перших хвилин заволоділа ініціативою та накочувала атаки на ворота суперників одна за одною. Але у завершальній стадії нашим хлопців не вистачало зовсім трохи – то реалізації, то заважав воротар, який реагував на удари динамівців, то українці перетримували м’яч. Не минуло і половини поєдинку, як кияни дещо ускладнили собі завдання здобути позитивний результат – арбітр вилучив з поля Богомолова, тож наша команда залишилася у меншості.

Але і у меншості українці не збавили обертів та продовжили володіти м’ячем. Суперник не так часто наближався до воріт Манька, а якщо і вдавалося створити найменшу загрозу, то після стандартних положень. Втім, наші захисники діяли організовано, вчасно нейтралізуючи загрозу.

На полі було багато боротьби та зупинок через надмірний прояв емоцій. До завершення зустрічі міг ще відзначитися Сергієнко, але м‘яч після його удару пролетів трохи вище поперечини. Ситуацію виправив Люсін, який забив чудовий за красою м’яч ударом з льоту та забезпечив мінімальну перемогу своїй команді.

«Ratingen» U15 - «Динамо» U15 – 0:1

«Динамо»: Манько, Перкатюк, Чубатюк, Сергієнко, Кушенко, Кузьминський, Богомолов, Широков, К.Рибак, Люсін, Гродзінський.

Голи: Люсін (31)

Вилучення: Богомолов (15).

Нарешті, у заключній зустрічі міні-турніру українці застрілися ще з однією місцевою командою - Polizei SV Neuss, яка є організатором цього міні-турніру.

Після двох ударів по воротах вже на першій хвилині, один з яких вийшов трохи неточним, а з другим впорався воротар, з третьої спроби гості забили: після того, як м’яч протягом певного часу метушився по штрафному майданчику, його підхопив Федоренко та вдало зіграв на добиванні. Загалом, біля чужих воріт було небезпечно кожного разу, коли киянам вдавалися швидкі атаки. Зокрема, один Левринець мав щонайменше дві нагоди, щоб відзначитися, але не зміг переграти воротаря.

Але через кілька хвилин Тимур таки досяг свого: він відгукнувся на своєчасну передачу Люсіна та подвоїв перевагу своєї команди. Незабаром до великого рахунок довів Марченко, який спочатку заробив пенальті, змусивши суперника порушити проти себе правила у власному штрафному майданчику, а потім впевнено його реалізував. Згодом естафету перехопив Кучерявий, якому асистував Романюк. Пройшло зовсім небагато часу, і результативну передачу віддав вже Коновалов – на Левринця, яку Тимур впевнено замкнув, оформивши дубль.

Далі починання партнера підтримав Марченко, який також став автором двох м’ячів, щоправда, після цього на радощах зняв футболку та отримав червону картку від молодого арбітра замість жовтої. До фінального свистка ще відзначилися Кучерявий з передачі Коновалова, Андрейко, який взяв ініціативу на себе, обіграв захисника та проштовхнув м’яч у сітку, а також Левринець, причому, ще одну результативну передачу записав до свого активу той же Коновалов.

«Polizei SV Neuss» U15 - «Динамо» U15 – 0:9

«Динамо»: Роєнко, Панімаш, Петренко, Коновалов, Романюк, Люсін (Кузьминський, 17), Федоренко (Андрейко, 17), Марченко, Богомолов, Левринець, Кучерявий.

Голи: Федоренко (2), Левринець (12, 17, 34), Марченко (15, з пен., 23), Кучерявий (16, 32), Андрейко (33).

Вилучений: Марченко (23)

У підсумку, «Динамо» U15 здобуло три перемоги з трьох та впевнено стало переможцем міні-турніру!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер