«Динамо» U15 провело контрольний поєдинок проти «Вікторії» (Кельн) у Німеччині

«Динамо» U15 провело контрольний поєдинок проти «Вікторії» (Кельн) у Німеччині

Дві динамівські команди вікових категорій U15 та U16 (футболісти 2008 та 2007 років народження) під керівництвом тренерів Євгена Лозинського та Юрія Дмитруліна відповідно продовжують підготовку у Німеччині. Після виїзду до України на новорічні свята, щоб побачитися з батьками та рідними, діти разом з тренерами повернулися до Кельна, де, завдяки ФК «Кельн» мають змогу тренуватися у безпечних та комфортних умовах та зберегти не лише життя, а й футбольне майбутнє під час війни у нашій країні.

У четвер, 26-го січня, академічна група «Динамо» U15 провела свій перший товариський поєдинок. Суперником киян стали однолітки із команди «Вікторія» (Кельн), на полях бази якої наші команди зазвичай проводять свої тренування. Проти суперника кияни виставили змішаний склад – футболістів і 2008-го, і 2007-го років народження.

Поєдинок вийшов цікавим, напруженим, насиченим на події та завершився мінімальною поразкою українців з рахунком 2:3. Зазначимо, що погода не особливо сприяла якісному футболу, адже окрім низької температури, протягом більшої частини гри йшов дощ.

У першому таймі глядачі побачили три забиті м’ячі. Перші хвилини пішли на те, щоб знайти слабкі місця в обороні суперника, а після кількох пристрілок кияни перейшли до більш рішучих дій. Саме вони відзначилися першими, коли Кирило Рибак отримав передачу з флангу, прийняв м’яч, обіграв суперника за рахунок дриблінга і вдалих індивідуальних дій та спрямував м’яч у дальній кут воріт.

Певний час німцям знадобився для того, щоб оговтатися від потрясіння, а після цього вони змогли зрівняти рахунок, а незадовго до свистка на перерву і вийти вперед. До другого забитого м’яча призвело порушення правил динамівців у власному штрафному майданчику та призначення пенальті, який чітко реалізував гравець господарів, пробивши у правий від себе кут воріт.

У перерві тренерський штаб «біло-синіх» майже повністю змінив склад. І свіжі гравці дуже скоро змогли відновити рівновагу. Цього разу відзначився єдиний гравець, який залишився у складі з першого тайму – Арсен Федоренко, замкнувши вдало розіграну атаку, яких у нашої команди було чимало. Надалі гра переважно проходила на половні поля суперника, але футболістам «Вікторії» часом вдавалися хороші контратаки.

Зазначимо, що у кількох епізодах здорово зіграв наш воротар Манько, який виручив свою команду зокрема після виходу суперника один на один. Але за дві хвилини до фінального свистка не зміг допомогти і він, коли суперник втретє вразив динамівські ворота. У тренерського штабу та наших гравців залишилися питання до арбітра, рішення якого були не завжди однозначними. До закінчення зустрічі рахунок більше не змінювався.

Товариський матч

«Вікторія» (Кельн) U15 - «Динамо» U15 – 3:2 (2:1)

«Динамо» (1-й тайм): Манько, Перкатюк, Панімаш, Петренко, Білий, Романюк, К. Рибак, Гамбаров, Федоренко, Широков, Калінкін.

«Динамо» (2-й тайм): Манько, Сергієнко, Коновалов, Галкін, Дехтяр, Кушенко, Богомолов, Люсін, Федоренко (Марченко, 46), Гродзинський, Андрейко.

Голи: (25), (30, з пен.), (68) – К. Рибак (18), Федоренко (38).

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер