«Динамо» U15 розпочало другий груповий етап Зимового Кубку ДЮФЛ з перемоги

«Динамо» U15 розпочало другий груповий етап Зимового Кубку ДЮФЛ з перемоги

Сьогодні, 3-го лютого, «Динамо» U15 розпочало виступи у другому груповому етапі Зимового Кубку ДЮФЛ. Нагадаємо, до цієї стадії потрапили команди, що посіли перші два місця у своїх підгрупах на першому груповому етапі. Ставши першим, «Динамо» U15 потрапило до групи 1 разом із «Динамо» U16, київським «Локомотивом» та другим складом столичної ДЮСШ-26.

Сьогодні суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського стала якраз остання із перелічених команд. Нагадаємо, ДЮСШ-26-2 на попередньому етапі посіла друге місце у своєму квартеті. Відзначимо, що, як і у минулих поєдинках, цього разу суперник динамівців теж був на рік старшим. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі.

Динамівці впевнено перемогли з рахунком 2:0, забивши по м’ячу у кожному з таймів. У першій половині зустрічі Губенко на фланзі відібрав м’яч у суперника, обіграв двох опонентів, увійшов до штрафного майданчика та зробив простріл, який вдало замкнув Бурлаков. А у другому таймі Дехтяр відібрав м’яч у центрі поля, протягнув його по своєму флангу метрів 40, по дорозі обігравши двох суперників та теж зробив простріл на дальню стійку, де Драган головою подвоїв рахунок.

Відзначимо, що через певні кадрові проблеми у другому таймі тренерський штаб був вимушений зробити перестановки, щоб дати відпочити кільком виконавцям, тож деякі гравці діяли не на своїх звичних позиціях. На жаль, у вівторок на тренуванні травмувався Озимай та вимушений буде пропустити близько 10-ти днів. Зате повернувся Редушко, який провів на полі тайм, одужали Білий, Макаров та Дорошенко, очікується, що вони зможуть потрапити до заявки вже у найближчих матчах.

- Хоча із другою командою ДЮСШ-26 ми ще не грали, а зустрічалися лише із основною, вони заявили одразу 13 гравців із першого складу, тож до перерви ми грали проти тих хлопців, яким протистояли минулого тижня, - зазначив після гри тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – А у другому таймі вже вийшли 9 нових гравців. У першому таймі ми діяли за допомогою коротких та середніх передач, більше тримали та контролювали м’яч. Гольових моментів біля наших воріт не було – лише кілька стандартних положень, але небезпеки у собі вони не несли. Також неточними були і дальні удари. А у нас, окрім забитого м’яча ще хороший момент створив Човгаленко, який обіграв двох чи трьох опонентів на фланзі, прострілив, але партнери не змогли забити вже у порожні ворота.

На другий тайм, як я вже сказав, ДЮСШ-26 випустила майже увесь новий склад, хлопці почали нас дуже високо пресингувати, перші хвилин 10 ми не могли розібратися. Гольових моментів не було, але у наших діях був присутній сумбур, хлопці програвали боротьбу, заробляли непотрібні штрафні удари на флангах, словом, суперник, який був на рік старшим, давив своєю міццю. Але ми змогли вирівняти гру та створити кілька хороших моментів, тож друга половина другого тайму була під нашим контролем. Могли швидше забити ще 3-4 м’ячі, ніж пропустити. Ми не відходили від своєї гри, діяли так, як домовлялися: за рахунок контроля м’яча. Виходили швидкі атаки, були виходи 4 в 2, але у завершальній стадії не могли правильно розпорядитися м’ячем – хтось скупився, брав епізод на себе, коли міг віддати передачу, поспішав.

Ми про це вже сказали хлопцям: якщо партнер перебуває у вигіднішій позиції, потрібно віддавати передачу. А у нас кожен, хто вийшов на поле, хотів забити. Загалом, грою залишилися задоволені та похвалили хлопців. Але, як і у кожному матчі, є помилки, тож ми знаємо, над чим працювати та чому приділити увагу. Зокрема, тим моментам на початку другого тайму, про які я сказав. Завтра теж очікуємо цікаву гру.

Відзначимо, що свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе у п’ятницю, 4-го лютого, проти київського «Локомотива». Поєдинок також пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 14.30.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Другий груповий етап. Група 1. 1-й тур

«Динамо» U15 – ДЮСШ-26-2 U16 – 2:0 (1:0)

«Динамо» U15: Моїсеєв, Рибак (Варивода, 41), Михайленко, Литвин (Лютенко, 36), Дехтяр, Човгаленко, Белев’ят, Губенко (Черчукан, 36), Букатий (Редушко, 36), Драган, Бурлаков (Богданов, 36).

Голи: Бурлаков (24), Драган (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер