«Динамо» U15 - срібний призер турніру на честь А.Гаваші

«Динамо» U15 - срібний призер турніру на честь А.Гаваші

В Ужгороді, на стадіоні «Авангард» відбувся фінальний поєдинок дитячого турніру на честь А. Гаваші у віковій категорії U15.

У матчі за трофей зустрілися «Динамо» та «Шахтар».

Обидві команди розпочали гру дуже активно, як для фіналу, і з перших хвилин почали обмінюватися небезпечними атаками. 

На 8-й хвилині прорив динамівця Олександра Ільченка лівим флангом «гірники» зупинили не за правилами у власному штрафному майданчику, і арбітр без вагань призначив пенальті. 

Рахунок ударом з 11-метрової позначки відкрив Дмитро Богданов. 

«Гірники» створили кілька моментів у відповідь, серед яких - вихід один на один, а також небезпечний штрафний удар, який виконував Артем Степанов, проте вище всяких похвал у цих епізодах зіграв динамівський голкіпер Даниїл Мойсеєв. 

Однак на 20-й хвилині рахунок все ж став рівним. На чергове рандеву з голкіпером вискочив Степанов і цього разу переграв Мойсеєва.

За дві хвилини віч-на-віч з голкіпером уже біля протилежних воріт виходив динамівець Богданов, проте не переграв Іллю Вихрищука. 

На 23-й хвилині «шахтарі» ледь не вийшли вперед, коли після прострілу Степанова від лицевої Руслан Леута поцілив у поперечину динамівських воріт. 

Наприкінці тайму у грі виникла певна пауза, через порушення та пошкодження темп гри спав, проте на останній хвилині тайму «Шахтар» несподівано вийшов уперед. Артем Степанов після вертикальної передачі з глибини поля за рахунок своєї високої швидкості  втік від захисників, вийшов сам-на-сам з голкіпером та ударом з близької відстані переграв його. Тож на перерву кияни пішли, програючи з різницею в один м’яч.  

На початку другого тайму динамівці отримали хороший шанс зрівняти рахунок, коли арбітр призначив другий пенальті у ворота «гірників». До м’яча підійшов свіжий Попов, проте не перехитрив Іллю Вихрищука, який залишився стояти по центру і відбив цей удар. 

Свій майже стовідсотковий момент у відповідь за лічені хвилини не використали і донеччани. Автор дубля Артем Степанов вийшов на чергове рандеву з голкіпером, обіграв його, але не влучив у порожні ворота. 

Однак невдовзі Степанов все ж відзначився третім голом. На 49-й хвилині оборонці «Динамо» провалилися та не встежили за забивним форвардом, який з кількох метрів абсолютно без перешкод замкнув передачу з лівого флангу. 

На 55-й хвилині рахунок став розгромним коли відзначився голом диспетчер атак «гірників» Богдан Олученко. Він поцілив у дальній кут обвідним ударом приблизно з лінії штрафного майданчика. 

Майже одразу ледь не відповів шедевральним голом Костянтин Губенко, проте на його удар здалека зреагував голкіпер. Динамівці до останнього намагалися відігратися, проте їм відверто не щастило біля воріт суперника. На передостанній хвилині основного часу кіпер «Шахтаря» дивом зреагував на удар майже впритул після прострілу з флангу. 

Таким чином команда Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського здобула срібні нагороди щорічного турніру на честь А. Гаваші.

VII турнір на честь А. Гаваші.

U15. Фінал  

Шахтар - Динамо - 4:1 (2:1) 

Ужгород. Стадіон «Авангард»

Голи: Степанов (20, 35, 49), Олученко (55) - Богданов (9, з пенальті) 

Нереалізований пенальті: Попов (40)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер