«Динамо» U15 святкувало перемогу над Deutz 05 U15 у Німеччині

«Динамо» U15 святкувало перемогу над Deutz 05 U15 у Німеччині

У неділю, 12-го березня, динамівська команда вікової категорії U15 під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок. Цього разу суперником нашої команди став Deutz 05. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 35 хвилин. Цього разу наша команда грала зі своїми однолітками.

Динамівці з перших хвилин захопили ініціативу та одразу створили кілька небезпечних моментів біля чужих воріт. Хорошими ударами по воротах закінчилися нестандартні розіграші кутових ударів та цікаві розіграші атак. Не дивно, що зовсім скоро наша команда повела у рахунку. Результативною стала атака, у завершальній стадії якої головними дійовими особами стали Кучерявий та Федоренко: перший віддав передачу Арсенію на правий фланг, а той повернув м’яч Максиму до штрафного майданчика, і він, як і належить центральному нападнику, не залишив шансів воротарю – 1:0.

Одразу ж удару по воротах завдавав Люсін, але на заваді став свій гравець. Динамівці продовжили вести гру під свою диктовку, і незабаром на ударній позиції опинився Левринець, але його удар головою прийшовся прямо по центру, і воротар впорався. Але дуже скоро українці таки подвоїли свою перевагу: після подачі з кутового, Федоренко скинув м’яч Перкатюку, і той майстерно переграв воротаря.

Тим часом, біля протилежних воріт Роєнко впорався з небезпечним, але несильним ударом у площину воріт зі штрафного. Кияни відповіли дальнім неточним ударом Люсіна. А ще через кілька хвилин Левринець заробив пенальті, коли суперник збив його у власному штрафному майданчику та сам впевнено його реалізував, довівши рахунок до великого – 3:0. На останній хвилині тайму Люсін добре пробив зі штрафного, але м’яч трохи розминувся зі стійкою. Тож до свистка на перерву рахунок більше не змінювався.

Другий тайм також пройшов за ініціативи гостей. Гра, переважно, проходила на половині поля суперника, але протягом певного часу справа до гострих ударів по воротах не доходила. Натомість суперник провів одну з нечастих контратак, розіграв м’яч у кілька дотиків та спрямував у сітку, відквитавши один м’яч. Німці змогли провести ще одну атаку, у результаті якої динамівські захисники вчасно вибили м’яч подалі, нейтралізувавши загрозу. Загалом же перевага була на боці нашої команди.

Достатньо швидко динамівці забили знову – відзначитися вдалося Гродзінському, який із вигідної позиції вдало влучив у площину воріт. Надалі м’яч швидко переміщався з однієї половини поля на іншу, команди підтримували високий темп, але до справжньої небезпеки справа не доходила. Наші флангові захисники спробували зробити кілька прострілів до штрафного майданчика, але вони були перехоплені суперником. Тож до кінця поєдинку забитих м’ячів глядачі більше не побачили.

Товариський матч

Deutz 05 U15 - «Динамо» U15 – 1:4 (0:3)

«Динамо»: Роєнко (Манько, 51), Сергієнко (Панімаш, 58), Панімаш (Петренко, 36), Чубатюк, Перкатюк, Романюк (К. Рибак, 58), Федоренко (Люсін, 58), К.Рибак (Кушенко, 36), Люсін (Кузьминський, 36), Левринець (Гродзінський, 36), Кучерявий (Широков, 36).

Голи: (46) – Кучерявий (9), Перкатюк (18), Левринець (29, з пен.), Гродзінський (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер