«Динамо» U15 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Локомотив»

«Динамо» U15 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Локомотив»

Сьогодні, 29-го січня, «Динамо» U15 провело другий матч у групі 1 Зимового Кубку ДЮФЛ. Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського став київський «Локомотив». Нагадаємо, у попередньому поєдинку кияни зіграли унічию 0:0 зі столичною ДЮСШ-26, а «Локомотив» святкував перемогу з рахунком 3:0 над «Колосом» (Ковалівка). Відзначимо, що, як і у минулому поєдинку, цього разу суперник динамівців теж був на рік старшим. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та тривають два тайми по 35 хвилин.

Наша команда здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0, забивши швидкий м’яч вже на 6-й хвилині зустрічі, коли відзначився Попов. А у другому таймі перевагу закріпили Букатий та Черчукан.

Причому, до першого взяття воріт призвела атака суперника: захисники «Локомотива» віддали м’яч у середину поля, Белев’ят його перехопив, закинув на фланг Ільченку, той втік від опонента, зробив простріл до штрафного майданчика, який в один дотик замкнув Попов. Другого м’яча довелося чекати цілий тайм. Після пресингу у середній зоні, де м’яч відібрали Бурлаков з Букатим, останній вийшов один на один із воротарем та реалізував свій момент. А ще через чотири хвилини динамівці провели позиційну атаку лівим краєм, і після флангової прострільної передачі Губенка лівою ногою метрів з 8-ми забив Черчукан.

- Порадувало те, що після хвороби повернулися до строю деякі хлопці, - зазначив після матчу тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – Одужали Попов, Бєлев'ят, Лютенко, які зіграли по тайму. Також чекаємо на повернення Редушка. Але в той же час захворів на застуду Білий і буквально перед грою недобре почував себе Дехтяр. Ще травма п'яти у Дорошенка, чекаємо його у строю у загальній групі з понеділка.

Що стосується безпосередньо самої гри, «Локомотив» - сильна та достатньо кваліфікована команда. Ми їм поступилися восени на чемпіонаті міста 0:1, але по ділу, вони нас тоді переграли. А сьогодні початок гри вийшов дуже інтенсивним, було багато боротьби. Але ми забили швидкий м'яч і невдовзі могли забивати другий. Моментами гра була під нашим контролем, моментами ініціативою володів суперник за рахунок того, що вони на рік старші та сильніші, тому в деяких епізодах перегравали нас. Хоча ми й позиційно оборонялися, були моменти, коли могли забити другий і навіть третій м'яч, але, вибігаючи у хороші контратаки, не реалізовували свої моменти, наприкінці бракувало завершення.

У перерві зробили 5-6 замін, початок другого тайму нам не вдався. Моментів біля наших воріт не було, але був сумбур. Перші хвилин 7-8 «Локомотив» нас пресингував, мав перевагу, а ми не знали, що робити. Та з середини другого тайму ми знову налагодили гру, виходили в атаки, створювали моменти та забили два м'ячі. Також вихід один на один з воротарем не реалізував Бурлаков, тобто загалом виглядали непогано. Після гри сказали хлопцям, що можемо занести цей матч до активу. Були помилки, ми їх розберемо, але в цілому грою залишилися задоволені.

Відзначимо, що свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе у неділю, 30-го січня, проти «Колоса »із Ковалівки. Поєдинок також пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 15.00.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 2-й тур

«Динамо» U15 – «Локомотив» U16 – 3:0 (1:0)

«Динамо» U15: Моїсеєв, Варивода, Михайленко (Лютенко, 36), Литвин, Рибак, Човгаленко (Озимай, 36), Белев’ят (Черчукан, 36), Драган (Богданов, 36), Губенко, Ільченко (Букатий, 14), Попов (Бурлаков, 36).

Голи: Попов (6), Букатий (49), Черчукан (53).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер