«Динамо» U15 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ зіграло унічию із ДЮСШ-26

«Динамо» U15 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ зіграло унічию із ДЮСШ-26

Розпочався перший етап щорічного дитячо-юнацького турніру Зимовий Кубок ДЮФЛ серед футболістів вікової категорії U16 та молодших, на якому «Динамо» представлене двома командами – вковими категоріями U15 та U16. Сьогодні, 25-го січня, «Динамо» U15 провело перенесений матч у групі 1. Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського стала київська ДЮСШ-26. Відзначимо, що суперник був на рік старшим. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та тривають два тайми по 35 хвилин.

- Гра у нас вийшла, вдалося виконати те, про що ми з хлопцями домовлялися щодо пресингу і того, як вони мали накривати суперника, - поділився враженнями від поєдинку тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. - Також порадував контроль м'яча, все-таки, суперник був на рік старший, та й взагалі ДЮСШ-26 вважається сильним колективом. Ми грали з ними восени на Кубок, та й раніше часто зустрічалися, тому знали їхні сильні якості. Ми всього тиждень тренуємось, це була наша перша гра після відпустки, ми не могли розраховувати на сімох гравців, які захворіли. Зважаючи на всі ці обставини, грою ми залишилися задоволені.

Гра вийшла рівною, напруження трималося до самого фінального свистка. За кількістю гольових моментів ми переважали опонента, у нас їх було більше, хоча рахунок, в цілому, закономірний. Суперник також мав передумови для взяття воріт, але ми їх дарували самі після дитячих помилок у передачах, при контролі м'яча. Але на цьому етапі подібне неминуче – все-таки ми довго не грали, та й багато хлопців діяли не на своїх позиціях.

У першому таймі хороші моменти забити були у Букатого, Драгана, Губенка. У другому таймі до воріт двічі виходив Бурлаков, міг забивати Озимай. Хлопці багато били з далекої дистанції. Наприкінці гри Човгаленко впав у боротьбі із суперником, але суддя вважав, що була симуляція з боку нашого гравця та показав йому жовту картку.

Сподіваємося, до вихідних, коли відбудуться решта двох матчів групового етапу, хоч хтось із хлопців одужає, оскільки сьогодні у нас у запасі було лише чотири польові гравці. До слова, Бурлаков також після двотижневої хвороби встиг провести лише одне тренування. Ті, хлопці, які грали два тайми, молодці, витримали навантаження. Ми не програли у плані руху. Не було такого, щоби суперник нас у якихось моментах перегравав. Словом, гра була цікавою.

Відзначимо, що свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе у суботу, 29-го січня, проти київського «Локомотива». Поєдинок також пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 10.00.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 1-й тур

«Динамо» U15 – ДЮСШ-26 U16 – 0:0

«Динамо» U15: Петренко, Рибак (Варивода, 36), Михайленко, Білий (Литвин, 36), Дехтяр, Озимай, Човгаленко, Ільченко (Черчукан, 44), Губенко, Драган, Букатий (Бурлаков, 59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер