«Динамо» U15 у товариському поєдинку обіграло KAS Eupen U15 – 4:2

«Динамо» U15 у товариському поєдинку обіграло KAS Eupen U15 – 4:2

У середу, 29-го березня, динамівська команда вікової категорії U15 під керівництвом тренера Євгена Лозинського вирушила до Бельгії, у гості до команди «Ейпен» (Eupen), де провела черговий контрольний поєдинок із господарями. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 35 хвилин. Наша команда грала зі своїми однолітками.

Динамівці двічі виходили уперед, але двічі суперники змогли зрівняти рахунок – спочатку у першому таймі, а потім після перерви. Але останнє слово залишилося за нашими футболістами, які у другій половині другого тайму забили ще два м’ячі, на які бельгійцям вже не було, чого відповісти.

Перший м’яч динамівці провели після швидкої атаки від воротаря за допомогою довгої передачі, у підсумку, Перкатюк втік до воріт, змістився та забив. У другому таймі Гродзінський теж відзначився після стрімкої атаки: Максим почав пресингувати захисника, той помилився, наш гравець обіграв воротаря та спрямував м’яч вже у порожні ворота.

Через 10 хвилин наша команда знову створила напругу біля чужих воріт, господарі змогли впоратися з одним ударом по воротах, потім з другим, після чого м’яч відскочив на 20 метрів, де його підібрав Романюк та прямим ударом вразив ціль. Нарешті, за 8 хвилин до фінального свистка українцям вдалося добре розіграти ще одну атаку, Кучерявий на швидкості віддав передачу Люсіну на фланг, той змістився до воріт під кутом, вийшов один на один та влучно пробив у дальній кут воріт.

- Гра залишила неоднозначне враження, - розповів після поєдинку наставник команди Євген Лозинський. – Розпочали матч ми непогано, забили у перші 10 хвилин, і ще мали моменти. А потім майже усі почали недопрацьовувати так, як це було потрібно. Не знаю, із чим це пов’язано, але хлопці не включилися на повну потужність. Можливо, думали, що зможемо легко їх обіграти. Були моменти і біля наших воріт, зокрема, у першому таймі після рикошету ми дозволили супернику завдати удару по воротах – і вони зрівняли рахунок. Втім, зазначу, що і у нас також було достатньо шансів, щоб відзначитися, та, в цілому, перший тайм не дуже сподобався.

А у другому зробив заміни, вніс корективи, ми почали грати у два нападники, увімкнули високу швидкість, створили багато моментів, словом, заміни посилили гру. Окрім ситуацій, коли були забиті м’ячі, ще моменти збільшити рахунок мали Кучерявий, Гродзінський та Федоренко.

Загалом, не можу сказати, що залишився дуже задоволеним грою, тому що у діях наших футболістів були помилки в обороні. Після матчу сказав хлопцям, що потрібно грати надійніше. Суперник особливих проблем нам не створив, але, як я вже сказав, через власні помилки отримували небезпечні моменти біля своїх воріт.

Товариський матч

KAS Eupen U15 - «Динамо» U15 – 2:4 (1:1)

«Динамо»: Роєнко (Манько, 36), Сергієнко, Панімаш, Чубатюк (Петренко, 50), Перкатюк, Романюк, Люсін (Кушенко, 45), Кузьминський (Люсін, 55), Федоренко, Широков (Гродзінський, 36), Левринець (Кучерявий, 36)

Голи: (20), (50) – Перкатюк (7), Гродзінський (45), Романюк (55), Люсін (62).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер