«Динамо» U15 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Колос» 3:1

«Динамо» U15 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Колос» 3:1

Сьогодні, 30-го січня, «Динамо» U15 провело третій, заключний матч у групі 1 Зимового Кубку ДЮФЛ. Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського став «Колос» із Ковалівки. Нагадаємо, у попередніх поєдинках кияни зіграли унічию 0:0 зі столичною ДЮСШ-26 та впевнено перемогли київський «Локомотив» 3:0. Відзначимо, що, як і у минулих поєдинках, цього разу суперник динамівців теж був на рік старшим. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі.

Динамівці впевнено перемогли з рахунком 3:1, причому усі м’ячі були забиті у другому таймі. Спочатку зі штрафного відзначився Драган, який перехитрив воротаря. Замість подачі до штрафного майданчика Олександр обвів стінку та забив у ближній кут. Далі після пресингу суперника на його половині поля Драган відібрав м’яч, віддав на Бурлакова, і той забив другий м’яч. До великого рахунок довів Човгаленко ударом із середньої дистанції у ближній кут. А пропустила наша команда наприкінці поєдинку після подачі з флангу та сумбуру у штрафному майданчику.

- По грі перший тайм вийшов рівним із мінімальною кількістю гольових моментів біля обох воріт, - зазначив після гри тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. - У нас міг забити лише Букатий, який вибігав один на один з воротарем, але голкіпер підстрахував. Жодна з команд не хотіла розкриватися, хлопці терпіли, моментами перевага була на нашому боці, а іноді краще виглядав суперник.

Другий тайм ми зіграли краще щодо активності. Створили більше моментів, крім забитих м'ячів ще не зарахували два взяття воріт через офсайд Попова та Богданова. Крім цих моментів також Богданов виходив віч-на-віч з голкіпером, але не реалізував свій шанс. Також у виконанні наших хлопців були удари із середньої дистанції. Одне слово, другий тайм ми провели добре.

Таким чином, «Динамо» U15 на груповому етапі здобуло дві перемоги та одного разу зіграло унічию і набрало сім очок. Але ДЮСШ-26 поки що провела лише один поєдинок, тож остаточний розподіл місць у групі буде відомий після того, як усі команди зіграють свої поєдинки. Наразі ж лише відомо, що «Динамо» U15 у будь-якому разі посяде перше або друге місце, які дозволять нашій команді вийти до наступного етапу Зимового Кубку ДЮФЛ.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 3-й тур

«Динамо» U15 – «Колос» U16 – 3:1 (0:0)

«Динамо» U15: Петренко (Сьомка, 60), Рибак (Варивода, 36), Михайленко, Лютенко (Литвин, 49), Дехтяр, Озимай (Човгаленко, 36), Белев’ят, Букатий (Богданов, 55), Губенко, Черчукан (Драган, 36), Попов (Бурлаков, 41).

Голи: Драган (39), Бурлаков (48), Човгаленко (59) – (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер