«Динамо» U15/U16 розгромило Accademia Italo Tedesca Avola-Leverkusen

«Динамо» U15/U16 розгромило Accademia Italo Tedesca Avola-Leverkusen

Динамівські команди вікових категорій U15 та U16 завершують своє перебування у німецькому місті Кельн, де проходять підготовку та проводять контрольні поєдинки із найкращими німецькими та європейськими командами. У вівторок, 30-го травня, наші хлопці провели свій один з останніх спарингів. Цього разу суперником підопічних Євгена Лозинського та Юрія Дмитруліна, які виставили змішаний склад, стала команда Accademia Italo Tedesca Avola-Leverkusen.

Тренерський штаб суперника також випустив на поле проти киян склад футболістів різних вікових категорій, але у переважній більшості старших. Сьогоднішній матч проходив на натуральному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

З перших хвилин динамівці заволоділи м'ячем та створили одразу кілька потенційно небезпечних моментів біля чужих воріт. Українці загрожували володінням господарів як з гри, так і після подач від кутової позначки. Але завдати ударів по воротах суперники не давали. Відзначимо спробу Букатого справа, але удар вийшов несильним, і воротар забрав м'яч. Але незабаром напруга біля чужих воріт принесла плоди: Кучерявий хорошою передачею вивів на ударну позицію Левринця-Чиргадзе, і той не промахнувся, вразивши дальній кут воріт - 1:0.

Через спекотну погоду арбітр у середині кожного з таймів робив невеличку паузу, щоб гравці обох команд могли попити води та освіжитися. Коли гра відновилася, добре пробивав по воротах Широков, але на шляху м'яча у ворота виник захисник та вибив його подалі. Суперник доходив до воріт киян лічені рази - наш голкіпер Роєнко вступав у гру, коли це було потрібно, зокрема, одного разу зробив сейв після удару із меж штрафного майданчика.

Моменти ж динамівців були значно гострішими: спочатку Грабан зробив передачу до штрафного майданчика, замикав її Калінкін, але влучив у стійку! А на останній хвилині першого тайму Морпак чудово поборовся за м'яч, віддав Калінкіну, той протягнув м'яч до воріт, вийшов сам на сам з воротарем, перехитрив його та вразив кут воріт, подвоївши перевагу своєї команди.

Після перерви активніше діяли господарі, але наші хлопці погасили атакувальний потенціал суперника та перемістили гру на чужу половину поля. І їхня беззаперечна перевага втілилася у чудову реалізацію створених моментів. Але спочатку після подачі Морпака справа головою пробивав Марченко - захисник заблокував. Непоганого удару завдавав Бурлаков, але трохи не пощастило. А після цього голи у ворота господарів посипалися, наче з рогу достатку. Спочатку відзначився Редушко, який замкнув ближню стійку.

Надалі наша команда за п'ять хвилин забила чотири м'ячі. Губенку вдався влучний удар з близької відстані. Через хвилину п'ятий м'яч записав до свого активу Малюта з передачі Редушка зліва. Незабаром Бурлаков найкраще розібрався у штрафному майданчику та став автором чергового м'яча. Нарешті, Редушко оформив дубль, вибігши до володінь суперника, обігравши голкіпера та спрямувавши м'яч вже у порожні ворота.

На цьому українці не зупинилися, а продовжили атакувати, проводячи атаки на будь-який смак. У підсумку, перспективну атаку влучним ударом завершив Кузьминський, а ще через чотири хвилини автором ще одного забитого м'яча став Редушко (вже третього для нього у цій грі).

До двозначного рахунок довів Бурлаков, реалізувавши черговий вихід сам на сам із воротарем, він же відзначився ще раз, після того, як Редушко влучив у поперечину, від якої м'яч відскочив у поле. Все, що вдалося зробити італійцям - забити гол престижу з пенальті незадовго до фінального свистка. Останнє слово залишилося за гостями: остаточний рахунок встановив Губенко, який замкнув передачу партнера зліва.

Відзначимо, що перед поверненням до Києва динамівці проведуть ще один, заключний, контрольний поєдинок, у Німеччині, який запланований на 1-е червня - з «Кайзерслаутерном» U17.

Товариський матч

Accademia Italo Tedesca Avola-Leverkusen U15/U16 - «Динамо» U15/U16 – 1:12 (0:2)

«Динамо»: Сьомка (Роєнко, 27) , Губенко, Малюта, Петренко, Дехтяр, Озимай, Кушенко, Букатий, Широков, Кучерявий, Левринець-Чиргадзе.

З 33-ї хвилини «Динамо» грало у такому складі: Роєнко , Білий, Чубатюк, Петренко, О. Рибак, Романюк, Калінкін, Марченко, Грабан, Гродзінський, Морпак.

З 53-ї хвилини «Динамо» грало у такому складі: Роєнко (Манько, 54), Сергієнко, Перкатюк, Петренко, Панімаш, Кузьминський, Малюта, Андрейко, Губенко, Редушко, Бурлаков.

Голи: (75, з пен.) - Левринець-Чиргадзе (18), (Калінкін, 40+1), Редушко (54, 61, 67), Губенко (57, 80), Малюта (59), Бурлаков (60, 70, 72), Кузьминський (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер