«Динамо» U15 в 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Арсенал-Київ» 6:4

«Динамо» U15 в 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Арсенал-Київ» 6:4

Сьогодні, 17-го лютого, «Динамо» U15 провело перенесений поєдинок 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ. Нагадаємо, поєдинок був перенесений через участь цієї вікової групи у міжнародних товариських матчах, які відбулися у Польщі. Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського став ФА «Арсенал-Київ», який приймав динамівців на своєму полі. Гра відбулася у смт. Щасливе, на полі стадіону «Княжа-Арена». Як і у минулих поєдинках, цього разу суперник динамівців теж був на рік старшим.

Матч вийшов дуже результативним та багатим на події. Через кадрові проблеми та насичений графік динамівцям довелося непросто, але у підсумку вони перемогли з рахунком 6:4.

Наша команда пропустила першою вже на 8-й хвилині поєдинку, але, оговтавшись, гості змогли за шість хвилин забити три м’ячі, не лише відігравшись, а й вийшовши уперед. Рахунок зрівняв Задорожний, другий м’яч через три хвилини забив Попов, а ще через три відзначився гравець, що перебуває на перегляді. Незабаром Задорожний оформив дубль, забивши після стандартного положення, але останнє слово у першому таймі залишилося за суперником, який вже у компенсований до першого тайму час зміг скоротити відставання у рахунку.

Після перерви наші хлопці пропустили ще один м’яч, і інтрига відродилася, але ненадовго. Менше, ніж за 10 хвилин гравець на перегляді відзначився ще раз, закріпивши перевагу «біло-синіх». Щоправда, і суперник не дрімав, знайшовши можливість знову відзначитися буквально через пару хвилин. Та за дві хвилини до завершення зустрічі остаточний рахунок встановив Чубов, забивши шостий м’яч за динаміців.

- Гра вийшла складною, команда суперника почала нас пресингувати, - зазначив після гри тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – Результату ми досягли, але якість гри залишає бажати кращого – наша команда зіграла нижче за свої можливості. Було багато браку при передачах, ми припускалися дитячих помилок та могли ще пропустити. Сьогоднішній наш суперник був слабшим за, наприклад, ті ж «Локомотив» чи ДЮСШ-26. Вони грають простіше, у вертикальний футбол, б'ють м'яч на нападників. Часом наша лінія оборони припускалася помилок, було багато технічного браку. Крім того, що у першому таймі забили чотири м'ячі, мали нагоди вразити ворота суперника ще стільки ж разів, але «кульгала» реалізація моментів. Задорожний забив двічі, але ми чекаємо від нього більшого у плані командної гри. Варто відзначити, що і у суперника теж було ще пару моментів до перерви, зокрема, під час стандартних положень та в епізоді, коли помилився наш захисник та вивів суперника один на один із воротарем.

Словом, як я вже сказав, грою ми не дуже задоволені, але результат є. Сьогодні ми не відповідали своєму рівню, зіграли слабо та задоволення від гри ні ми, тренери, ні хлопці, не отримали. Можливо, була певна недооцінка суперника, хоча до гри ми їх налаштовували серйозно. А, можливо, свою роль зіграла психологія, адже хлопці розуміли, що на цьому етапі вже йде боротьба на виліт. Багато помилялися у простих ситуаціях, можна сказати, «подарували» супернику три м’ячі. Також зазначу, що через хворобу та травми у нас не грали Дехтяр, Редушко, Озимай, Ільченко, Лютенко, Петренко, які б могли нам допомогти.

Таким чином, «Динамо» U15 вийшло до наступного етапу змагань – 1/4 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ. Відзначимо, що свій матч на цьому етапі наша команда проведе на виїзді у середу, 23-го лютого, проти «Руху» з Винників, що поблизу Львова.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/8 финала

ФА «Арсенал-Київ» – U16 «Динамо» U15 – 4:6 (2:4)

«Динамо» U15: Моїсеєв, Рибак, Михайленко, Скочеляс, Білий (ГНП, 36), Човгаленко, Белев’ят (Черчукан, 55), Задорожний (Губенко, 58), Драган (Чубов, 36), ГНП, Попов (Богданов, 36).

Голи: (8), (35+1), (44), (65) – Задорожний (20, 30), Попов (23), ГНП (26, 62), Чубов (68).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер